BOLUSPOR'DA TRANSFER HAREKATI BAŞLIYOR

08/12/2022
08
ARA
2022

Spor Toto 1. ligde ilk devrenin bitimine sayılı haftalar kala Boluspor devre arası transfer çalışmalarında yoğun mesaiye başladı. Kırmızı beyazlı ekibimiz ilk olarak Trabzonsporlu sol kanat oyuncusu Safa Kınalı'yı kadroya dahil ederken, bu oyuncu takımla çalışmalarına başladı.

Kadroda direk oynayabilecek en az 4-5 oyuncuya imza attırmak isteyen Boluspor yönetimi, haftalar önce başladığı transfer çalışmalarında oldukça yol aldı.  Trabzonsporlu sol kanat oyuncusu Safa Kınalı ile ilk olarak anlaşan Boluspor transfer komitesi, kaliteli bir on numara içinde süper ligden bir kaç oyuncu ile görüşme halinde. Teknik heyetin raporu doğrultusunda 3-4 mevkide direk oynayabilecek isimler ile de temasa geçen Boluspor'un devre arası kampı başlamadan bu oyuncularla sözleşme imzalamak istediği öğrenildi.   

"BAZI OYUNCULAR İLE YOLLAR AYRILABİLİR"

Gökhan Karadeniz'in kendisine kulüp bulması istenirken, ilk devrede verim alınamayan bazı isimlerlede yolların ayrılabileceği öğrenildi. Hocanın raporu doğrultusunda bu oyunculara da kendilerine kulüp bulmaları söylenecek.

"HERKES BOLUSPOR'A GELMEK İSTİYOR"

Kulübe yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre Boluspor'a gelmek isteyen oyuncuların oldukça fazla olduğu, pirimlerini ve maaşlarını zamanında ödeyen kırmızı beyazlı kulüp için ilk tercihlerinin Boluspor olduğu öğrenildi. Boluspor'un hem ekonomik durumu kontrol altında tutarak hem de ilk yarıda kalan maçlarda alınacak sonuçlara göre gerekli ve verimli transfer yapmak için yoğun bir mesai harcadığı öğrenildi. 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.