BOLUSPOR'DA TRANSFER HAREKATI BAŞLADI

25/12/2018
25
ARA
2018

Spor Toto 1. lige sezon başında iyi bir başlangıç yapan ancak devamını getiremeyen kırmızı beyazlılar ara transfer dönemini iyi geçirmek istiyor. Boluspor'un en az 3-4 transfer yapması bekleniyor. 

Boluspor ilk olarak sezonu kapatan Melih'in yokluğunda hem sağ ve sol kanatta oynayabilecek, hem de 10 numara pozisyonunda görev yapabilecek orta sahaya bir takviye yapması bekleniyor. Franck Etoundi'nin hayal kırıklığı yaratması, Özgür Can'dan beklenen verimin alınamaması nedeniyle forvet arayışlarını da sürdüren kırmızı beyazlıların sağ ve sol beke de birer takviye yapması bekleniyor. Stoperde Ümit Kurt'un durumu belirsizliğini korurken, tecrübeli oyuncunun ayrılması halinde Boluspor bu bölgeye de her ihtimale karşı arayışlarını sürdürüyor. 

ÜRETKEN BİR ON NUMARA

Forvet arkası için üretken bir isim düşünen kırmızı beyazlıların en az 4 transfer yapması bekleniyor. Bu mevkii için görüşmelerini sıklaştıran Boluspor'un bu mevkiye yabancı oyuncuda düşündüğü alınacak oyuncunun hazır ve takıma direk katkı sağlayabilecek biri olması gerektiği beliritldi.    

SAİT HOCADAN DETAYLI RAPOR

Teknik direktör Sait Karafırtınalar'ın detaylı bir rapor verdiği belirlenen isimlerle görüşmelerin başladığı öğrenildi. 2019'un ilk günlerinde kampa girecek olan Boluspor'un bir kaç ismi kampın hemen başına dahil etmesi bekleniyor.   

TRANSFER PİYASASI YÜKSEK

Transfer döneminin başlaması ile birlikte  bir çok takım mali durumları nedeniyle tahtayı açmakla uğraşırken, piyasanın ilk günlerde oldukça yüksek olduğu öğrenildi. Bonservisi elinde olan oyuncularla  görüşmelerin devam ettiği süper ligden bazı oyuncularla temasa geçtiği gelen bilgiler arasında.  

GÖNDERİLECEK İSİMLER VAR

Öte yandan Boluspor'da ilk yarıda bekleneni veremeyen bazı isimlerle yolların ayrılacağı öğrenildi. Kulübe yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre hocanın raporu doğrultusunda bazı futbolculara kulüp bulması için tebliğin bugün yarın yapılması bekleniyor.

GERİ ÇAĞIRILACAK

Öte yandan Boluspor alt yapısında yetiştikten sonra kiralık olarak gönderilen bir oyuncunun Boluspor'a devre arasında geri çağırılacağı öğrenildi. Takip edilen bu oyuncunun ilk devrede önemli maç sayısı yaptığı ve 2. devrede Boluspor'da forma giymesi için kampa davet edileceği belirtildi.

     

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.