Boluspor'da sular durulmuyor

11/08/2013
11
AĞU
2013

Boluspor kulübü basketbol şubesi eski menajeri Yeşer Eroğlu Eskicioğlu yaptığı açıklama ile Basketbol şubesi için “ Basketbol adına Birileri Açıklama Yapmalı” diyerek sessizliğe hesap sordu.

Eksicioğlu, Boluspor basketbol şubesi ile ilgili şu açıklamayı yaptı: “Basketbol camiasında,  2 yıl içerisinde tarih yazan takımlardan bile daha fazla ses getiren BOLUSPOR BASKETBOL branşı hakkında açıklama yapmıyor.

 

 

İki yıllık bir çalışmayı bir kalemde siliyor.

 

Bir büyük oluşumla başladık. Basketbol Federasyonu içerisinde isim yaptık, basketbol camiasında yer etmiş isimleri Bolu’ya getirdik, Türkiye Basketbol Milli takımlarını Bolu’ ya çekmeyi başardık ve liglerden davet alır duruma gelmiş iken tam aksine bir revörs ile bu durumdayız.

 

Gerçek dışı spekülasyonlar ile kapatmak adına bahaneler aramak.  Bu mudur spor yöneticiliği yâda futbol yöneticiliği mi demeliyim.  Sadece bir futbol maçının galibiyet pirim parasına kurulabilecek bir takım neden kapatılmak üzere ya da basitleştirilmeye çalışılıyor. Her sene sürekli yükselen bir grafik sağlanırken NEDEN şu anda amatörleştirilmeye hatta daha kötüsü kapatılmaya çalışılıyor?

 

Milli takımlar Bolu’ya kampa gelsin, bu takımları Bolu’ya alalım hocam derken arayıp soranlar şimdi neden telefonlarına çıkmıyor.

 

İki büyük başkan ile çalıştık. Her ikisine de sorulmalı. Basketbol nasıl idare edildi. Futbol ile birlikte nasıl yürütüldü. Nasıl tüm maçlara BOLU’ NUN TÜM PROTOKOLÜ ve Boluspor yönetimi akın akın geldi. Bu kadar mı zor?

 

Ben basketbol sevdalısı ve bu branş için 15 yıldır çalışan, Bolu da yaşayan halktan biri olarak sormak istiyorum.  Sayın Boluspor Yeni başkanı ve yönetimi BASKETBOL TAKIMI NE OLACAK?  

 

Federasyonda Boluspor ve heyecanlı taraftarı konuşulurken şimdilerde Boluspor Basketbol branşının maddi yetersizliklerden dolayı kapatılacağı konuşuyor. Ben bu işin oluşumunda gece gündüz çalışan biri olarak cevap istiyorum ve bu cevabı da kendime hak sayıyorum. Eminim benimle birlikte bu oluşum içerisinde yer alan bütün şube sorumlusu arkadaşlarımda bu cevabı merak ediyordur. Ailelerinden ayrı kalan, gece- gündüz sponsor arayan ve bir sinerji yaratan gönüllülerden bahsediyorum. Bu işi ger&cc

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.