BOLUSPOR'DA SON DAKİKA.. GÖREVDEN ALINDI

21/09/2023
21
EYL
2023

Boluspor’da Sportif Direktör olarak görev yapan Adem Alkaşi, Başkan Savaş Abak tarafından görevden alındı.

Boluspor’da, geçtiğimiz yıl Haziran ayında Başkan Savaş Abak tarafından Sportif Direktör olarak göreve getirilen Adem Alkaşi görevden alındı.

Ligin ilk 5 haftasında henüz galibiyet yüzü göremeyen kırmızı beyazlı ekibin transfer süreçlerinde de etkisi olduğu bilinen Alkaşi’ye kaybedilen puanların cezası kesildi.

Kulüpten henüz resmi bir açıklama yapılmazken, Alkaşi’den boşalan Sportif Direktörlük görevine kimin getirileceği merakla bekleniyor.

4 yorum yapılmış

  • aaaa 22 Eylül 2023 • 23:40

    gitti mi gitti mi bi bak bi bak.... gerek yok abi kmseye gerek yok.

  • Berat 23 Eylül 2023 • 03:57

    Ayranımız yok içmeye,Sportif direktör ile gidiyoruz transfer yapmaya..bir başkan vardı scout filan dedi Afrika'ya futbolcu izlemeye adam gönderdi..çorbayı zor kaynatıyoruz..Ne scout u ne sportif direktörü..Kerem Aktürkoğlu Erzincan dan çıkmadımı!? Niçin Anadolu'ya çıkmıyorsunuz!? Eskiden futbol ajanları Boluspor a haber verir yetenekli oyuncuları ucuza kapatırdık..Dooğru Anadolu'ya futbolcu seyretmeye..

  • BoluSporlu 24 Eylül 2023 • 16:17

    Benim oğlum Bolu Sporun alt yapısından yetişti, Gençlerbirliği istedi Rahmetli Çetin hoca göndermedi, Bolu Spora vereceğim dedi, şu anda Bal liglerinde oynuyor, Bolu Spor yüksekokulu yöneticilerine bu çocuğu A takımla antremana çıkartın hoca görsün beğenmezse sorun yok dedim, ben para pul istemiyorum, Bolu Sporluyum Bolu Spora para kazandırır dedim, Antremana çıkarttıramadım çocuğu, işte Bolu Spor böyle yönetildiği için başarı gelmiyor .

  • zbolulu 27 Eylül 2023 • 13:02

    Şeytan Rıdvan gibi birçok yeteneği bulup getiren rhmtli Altan DOYRAN gibi işi bilen scott'lar çıkmadıkça daha çok tökezleriz.Bulduğun yetenekleri de iyi eğitecek Negau'lar da olmalı tabii ki!

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.