Boluspor'da "ŞOK" ayrılık

01/04/2013
01
NİS
2013

Kırmızı beyazlılarda şok ayrılık. Son haftalarda Teknik Direktör Oğuz Çetin ile bir türlü yıldızları barışmayan Cafercan Aksu ile yollar ayrıldı. Bu sezon ligde 6 gol kaydederek Boluspor'un en çok gol atan oyuncusu olma özelliğine sahip Cafercan, son haftalarda Oğuz Çetin'den şans bulamıyordu.

Sahasında aldığı yenilgi sonrası radikal kararlara giden Boluspor Kulübü karşılaşmada oynamayan ve son haftalarda forma şansı bulamayan CaferCan Aksu ile yolları ayırdı. Teknik Direktör Oğuz Çetin'den şans bulamayan ve bu şansı alamayan Cafercan Aksu, Karşıyaka maçı kadrosuna da alınmamıştı.

Kaybedilen karşılaşmanın ardından sık sık toplantılarla bir araya gelen Boluspor yönetimi, gelen raporları ve bazı olumsuz olayların ardından kararını verdi. Oğuz Çetin'den gelen raporlar doğrultusunda Cafercan Asku ile yolların ayrıldığı gelen haberler arasında.

Cafercan ile yolların ayrılması ile birlikte bazı oyunculara da cezaların gelebileceği kamu oyunda konuşulan konular arasında yer aldı. Manisaspor maçı son şans olarak görünen camiaya da bu maçın mutlak kazanılması da oyunculardan istenilecek.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.