Boluspor'da Samsunspor maçı hazırlıkları tamam

20/09/2013
20
EYL
2013

Boluspor, yarın sahasında oynayacağı Samsunspor maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı. Önceki gün jenerasyon çalışması yapan kırmızı-beyazlılar, dün sabah yaptığı taktiksel çalışmayla Samsunspor maçı hazırlıklarını tamamladı.

 

Ligin 5.haftasında deplasmanda Balıkesirpor’a 1-0 mağlup olan Boluspor, ligin 6.haftasında sahasında oynayacağı Samsunspor maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı. Önceki gün yenileme çalışması yapan kırmızı-beyazlılar, dün sabah yaptığı çalışmayla yarın oynayacağı Samsunspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Dün sabah saatlerinde Boluspor tesislerinde yapılan antrenmana Balıkesirspor maçında sakatlanan Metin Depe katılmazken, İskender Alın ve Dimitrov takımdan ayrı düz koşu yaptı. Antrenmanda kırmızı-beyazlı oyuncuların istekli ve moralli oldukları gözlemlendi. Antrenmana 10 dakikalık serbest düz koşuyla başlayan kırmızı-beyazlılar, kondisyoner Sonkan Konak nezaretinde açma germe hareketleri yaptı. Daha sonra 3 grup halinde 5’e 2 top çalışması yapan Boluspor, antrenmanın ana bölümünde ise 2 grup halinde oyunsal taktiksel çalışma yaptı. 1 grup teknik direktör Ali Beykoz nezaretinde taktiksel çalışma yaparken, diğer grup ise yardımcı antrenör Hakkı Öztabağ nezaretinde yan top çalışması ve şut çalışması yaptı. Şut çalışmasında ve kanat organizasyonu çalışmasında kırmızı-beyazlı oyuncuların kaleyi bulan şutları ise teknik heyetin yüzünü güldürdü.

 

PENALTI VURUŞU ÇALIŞTILAR

Boluspor, dün sabah yaptığı çalışmayla Samsunspor maçı hazırlıklarını sürdürürken, teknik direktör Ali Beykoz, kırmızı-beyazlı oyunculara penaltı vuruşu çalışması yaptırdı. Şut çalışmasında ve penaltı vuruşu çalışmasında oyuncuların attığı gollerle göz doldururken Emre Kılınç, Alp Ergin, Gökhan Emreciksin, Emrah Metoğlu ve Çağrı Yarkın’ın golleri teknik direktör Ali Beykoz’un yüzünü güldürdü.

 

TER İDMANI BU SABAH

Yarın sahasında oynayacağı Samsunspor maçı hazırlıklarına ara vermeden başlayan Boluspor, bugün sabah yapacağı ter idmanıyla Samsunspor maçı hazırlıklarını tamamlayacak. Boluspor tesislerinde sabah yapacağı antrenmandan sonra kampa girecek olan kırmızı-beyazlılar yarın saat 20:00’de Bolu Atatürk stadyumunda Samsunspor’la karşı karşıya gelecek.

 

 

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.