Boluspor'da moraller yerinde. İşte antrenman notları

22/08/2013
22
AĞU
2013

PTT 1'inci Ligine Adana Demirspor galibiyeti ile başlayan Bolusppor’da, futbolculara verilen 3 günlük izin sona erdi. Kırmızı beyazlılar Karaçayır'daki tesislerinde yapılan antrenmana izinli olan Atacan, İskender, Alican ve Onur katılmadı.

Boluspor teknik direktörü Ali Beykoz, antrenman öncesi futbolcularla kısa bir konuşma yaptı. Futbolcuları, Adana Demirspor maçında sergilenen mücadele için tebrik eden teknik direktör Ali Beykoz, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında da aynı ciddiyetle mücadele etmek zorunda olduklarını söyledi.  
 

Antrenmana serbest düz koşu yaparak başlayan kırmızı beyazlı oyuncular, daha sonra gruplar halinde koşu yaptı. Yaklaşık 1 saat 15 dakika süren antrenmanın son bölümünde ise futbolcular aerobik hareketleri yaptı. 

Antrenmandan sonra Hakan Arslan ile teknik direktör Ali Beykoz, iddiaya girerek kale direklerini vurmaya çalıştı. Hakan Arslan, 3 atışında da üst direği vurunca, teknik direktörü Beykoz, iddiayı kaybetti. Antrenman sonunda ise futbolculara baklava ikram edildi. Boluspor,

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarına yapacağı antrenmanla devam edecek.

 

 

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.