BOLUSPOR'DA KÖTÜ GİDİŞAT DEVAM EDİYOR

05/10/2014
05
EKİ
2014

PTT 1. Lig'de 5. haftada Bucaspor'a konuk olan Boluspor, rakibine 3-2'lik skorla boyun eğdi.

Ev sahibi takımın gollerini İskender (2) ve Gökhan Sinanoğlu kaydederken, ekibimizingollerini de Emre Kılınç ve Ali Dere kaydetti.

 

Boluspor karşılaşmaya Şu on birle çıktı: Özkan, Deniz, Rekhviashvili, Mehmet, Nurettin, Kibong, İshak, Emre, Haktan, Kenan ve Prijovic.

 

2 FARKLI GERİYE DÜŞTÜK

 

Karşılaşmaya oldukça etkili başlayan Bucaspor 7. dakikada İskender Alın'la 1-0 öne geçti. Kalemizde ataklarını sürdüren sarı lacivertli ekip ilk yarının son dakikasında Gökhan Sinanoğlu ile bulduğu golle devreyi 2-0 kapattı.

 

KENDİMİZE GELDİK

 

İkinci yarıya ilk devreye nazaran daha iyi başlayan ekibimiz 71. dakikada Emre Kılınç'ın kaleciyi çalımlayarak attığı golle farkı 1'e indirdi. Bu golden sonra beraberlik golü için rakip sahada baskı yapan kırmızı beyazlı ekibimiz yakalandığı kontra atakta hakem Suat Arslankaya penaltı noktasını gösterdi. Savunmanın arkasına sarsan İskender Alın'a Deniz'in yaptığı faul sonrası savunma oyuncumuz kırmızı kart görürken, topun başına gelen Erkan ise topu direğe nişanladı. Bu pozisyondan sonra İskender yeniden sahneye çıkarak 90. dakikada Bucaspor'un 3. golünü kaydetti. Karşılaşmada son sözü ise uzatma dakikalarında rakip fileleri bulan Ali Dere söyledi.

 

Bucaspor bu galibiyetle puanını 5'e yükseltirken, Boluspor 4 puanda kaldı. Ekibimiz haftaya kendi sahasında ligin yeni ekibi Altınordu ile karşılaşacak.

 

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.