BOLUSPOR'DA KOMBİNE BİLETLER NE KADAR OLACAK?

21/06/2023
21
HAZ
2023

Boluspor yönetimi yeni sezonun planlamasını yaparken artan maliyetlerde kombine bilet fiyatlarına yansıyacak gibi görünüyor. Kulüpten alınan bilgiye göre yeni sezonda kombine bilet fiyatlarının geçen yılki rakamın üstünde olacağı öğrenildi.

Geçtiğimiz sezon kale arkası 150 TL, kapalı ve maraton tribün kombine bilet fiyatları 300 TL'den satışa çıkarılmıştı. Sezon boyunca maç başına satılan bilet ve kombine bilet fiyatları maçlardaki giderleri karşılamazken, hemen hemen her maçı eksi 70 bin TL ile kapatan kırmızı beyazlı ekip bu sezon kombine bilet fiyatlarının daha yüksek olacağı sinyalini verdi. Yine sezon içinde bilet satışlarında indirim yapılmayacağı öğrenilirken, Boluspor'un sezon başında kombine alacak taraftarın hakkına girmek istemediği öğrenildi.  Kırmızı beyazlı idarecilerin Temmuz ayı içerisinde kombine bilet fiyatlarını yönetim kurulu kararı ile açıklaması bekleniyor. 

BOLUSPOR KOMBİNE DE DESTEK BEKLİYOR

Öte yandan Boluspor yönetimi sezon başında belirli bir süre satışa çıkaracağı kombine bilet fiyatları için taraftarından büyük bir fedakarlık yaparak destek olmasını bekleyeceği öğrenildi. 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.