Boluspor'da ki son gelişmeleri değerlendirdi

25/09/2013
25
EYL
2013

 Her hafta Salı günleri Köroğlu TV ekranlarına gelen Serbest Vuruş programının bu haftaki konuğu Boluspor eski başkanı Necip Çarıkcı'ydı. Programın ikinci bölümünde konuk olan Boluspor Kulübü eski Başkanlarından Necip Çarıkçı, kırmızı beyazlı camiaya önemli mesajlar vererek; “Baktığımız zaman yedek oyuncu olsun, takımın derinliği olsun geçmiş senelere göre çok iyi değil.” ifadelerine yer verdi.

 

 

Çarıkçı şöyle devam etti: “Boluspor bu yeni Başkanla birlikte yeni bir oluşum oldu. Eski Başkanımızın, heyecanı ve tecrübesi herkesin çok büyük olumlu beklentileri vardı. Boluspor en başta Sayın Başkanımızın bu sezona başlarken, mali bir yapıdan dolayı ister istemez Boluspor Kulübünün borçları vardı. Başkanımız özellikle sezon başında Boluspor’un gelir ve gider tablosu bakımından güzel şeylere imza attı. En başta zarar eden bir Boluspor fırını vardı. Bunu özelleştirdi. Katlı otoparkla ilgili bizimde düşündüğümüz konuda olan işletmeyi en güzel şekilde, para kazanır şekilde bir ihaleye verdi. Oradan da Boluspor iyi bir para kazandı. Yani Boluspor hem fırın konusunda hem de otopark konusunda 250 Bin TL bütçe kazanmış oldu. Yeni başkanın bu sene çok büyük transferler yapmak isterdi. Baktığımız zaman yedek oyuncu olsun, takımın derinliği olsun geçmiş senelere göre çok iyi değil. Bunun da tek sebebi var. Transfer döneminde kulübün belli bir bütçesi var, belli bir borcu var. Buna bakıldığı zaman mevcut Başkan, Boluspor’u kötü bir maceraya sürüklemek istemedi. Ali hocamda ister, iyi bir kadro kurmak, derinliği olan bir yedek kulübesi olan.”

 

TAKIMIMIZIN 3’NCÜ BÖLGEDE EKSİKLİKLERİ VAR

Bolusporlu taraftarlarında, kırmızı beyazlı takımdan çok büyük beklentileri olduğunu söyleyen Necip Çarıkçı şöyle devam etti: “Taraftarımızın çok büyük beklentisi var. Taraftarımız iyi olsun, iyi oyunculardan kurulu olmasını ister. Takımımızın 3’ncü bölgede eksiklikleri var. Ali Hocam istiyor ki oyuncu alınsın. Burada da yeni Başkanımız popülist yaklaşmadı. Boluspor’un belli bir borcu var. Bir taraftan bankaya olan borçları kapatıyor diğer taraftan geçen seneden kalan maç başı borçları kapatıyor. Borç kapatıyor, diğer taraftan kredi çekmiyor. Böyle bir özelliğe de sahip. İstesem bu takımı şampiyon yapardım ama yapamasaydım da bu kulübün 7-8 milyon borç yapardım. Bunu yapmadım ben. Mevcut başkanda şu anda bu yolda ilerliyor. Tek sevindiğim nokta, bu transferler olmasa, Emre ve Orhun gibi oyuncula

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.