Boluspor'da Kaya dönemi başladı

01/03/2012
01
MAR
2012

Boluspor'da hafta başından bu yana süren hoca arayışları teknik direktör Bahri Kaya'ya attırılan imza ile sonlandı. Mayıs ayının sonuna kadar Boluspor'a "evet" diyen Kaya Boluspora gelmesinde en önemli payın kırmızı beyazlı ekibin kadro kalitesinin hedefe koşacak yapıya olmasını bağladı.

Çarıkcı "Teknik direktör konusunda başarılı olamadık"


Başkan Çarıkcı yaptığı açıklamada bu sezon teknik direktör konusunda başarılı olamadıklarını söyledi. Çarıkcı "Yeni teknik direktörümüz bu ligi iyi bilen ve tecrübeli bir teknik adam. Boluspor olarak hala ilk iki şansımız devam ediyor. Artık yeni hocamız ile kalan maçları iyi değerlendirmek istiyoruz. Yönetim olarak , basın olarak ve taraftar olarak hocamızın yanında yer alırsak hedefe ulaşacağımızdan şüphem yok" dedi. 

 Kaya "Birlik olacağız"

Kısa zaman diliminde beklentilerin büyük olduğunu belirten Kaya "Boluspor'u çok yakından biliyorum. Kendime bu oyuncu kadrosuna ve camiaya güvenerek bu görevi kabul ettim. Önümüzdeki 11 maçta en iyisinin yapmak için ekibimizle elimizden geleni yapacağız. Boluspor'u istenilen hedefe taşımak için birlik olacağız" dedi. 

 

 

 

  

 

 

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.