BUGÜNDE BOLUSPOR'DAN İYİ BİR HABERİMİZ YOK!

26/09/2023
26
EYL
2023

Boluspor’da SSK icra takibi ve Haris Hajdarevic cezasıyla kulüp lisansı tehlikede. Başkan Savaş Abak, çözüm arayışında...

Boluspor, içinde bulunduğu krizi aşamıyor. Geçmiş yönetimlerin ihmali, kulübü zor durumda bırakıyor. İşte son gelişmeler ve yaşanan sıkıntılar:

SSK'dan gelen icra takibi şoku
Boluspor, SSK'dan gelen icra takip haberleriyle sarsıldı. Geçmiş yönetimler, çalışanlarının sigorta primlerini ödemediği için SSK, icra takibi başlattı. Başkan Savaş Abak ve yönetimi, bu sorunla mücadele ediyor.

Kulüp lisansı tehlikede
Kulüp lisansı alabilmek için gerekli olan işler de tıkandı. Geçmiş yönetimler, kulüp çalışanlarının sigorta primlerini ödemediği için Boluspor lisans alamıyor. Bu durum, geleceği tehlikeye sokuyor.

Son tarih 29 eylül
Boluspor için son tarih 29 Eylül Cuma günü. Bu tarihe kadar SSK'ya ödeme yapılmazsa kulüp lisansı tehlikeye girecek. Haris Hajdarevic'e ödenmesi gereken CAS cezasının yanı sıra SSK borçları da kulübü zor durumda bıraktı.
Haris Hajdarevic dosyası hala açık
Boluspor, eski yönetimin Bosna Hersekli oyuncusu Haris Hajdarevic'e olan borçlarını ödemediği için CAS'tan 250 bin Euro ve 50 bin Frank cezası almıştı. CAS, cezanın 17 Ekim'e kadar ödenmesini kararlaştırdı.

Başkan Abak çözüm arıyor
Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak, 3 puan silme cezasından kaçınmak için çözüm arayışına girdi. Cuma gününe kadar ödeme yapmak için çaba harcıyor.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.