Boluspor'da ilginç istatistik

05/05/2013
05
MAY
2013

Boluspor’da takımın en golcü isimleri Ali Güzeldal ve Serge Djiehoua’nın ilginç istatistiği dikkat çekti. Ligde bitime iki hafta kala uykudan uyanan golcülerin fileleri havalandırdığı maçlarda Boluspor hiç kaybetmedi.

Boluspor’un deplasmanda 2-1 kazandığı 1461 Trabzon maçının ardından ilginç bir istatistik dikkat çekti. Takımın en golcü oyuncusu konumundaki Ali Güzeldal, tam üç buçuk ay (105 gün) sonra golle tanışarak sayısını 6’ya yükseltti. Ali Güzeldal’ın deplasmanda gol kaydettiği Adana Demirspor, Denizlispor ve Bucaspor maçlarını deplasmanlarda 1-0’lık skorlarla kazanan Boluspor, yine deplasmanlarda Şanlıurfaspor’u 3-1, 1461 Trabzonspor’u 2-1 ve kendi sahamızda Ankaragücü ile 1-1 berabere kaldığımız maçlarda fileleri havalandırdı. Ali’nin gol kaydettiği 6 karşılaşmada Boluspor yenilgi almadı.

Djiehoua da Ali gibi

Takımın bir başka golcü ismi Serge Djiehoua da aynı istatistiklere sahip isim oldu. En son ligin ilk yarısında kendi sahamızda 1-0 kazandığımız 1461 Trabzon maçında fileleri havalandıran Djiehoua, yine aynı takıma karşı gol orucunu bozdu. Tecrübeli oyuncu tam dört buçuk ay (134) gün sonra golle tanıştı. Boluspor, içeride Tavşanlı Linyitspor ile 2-2 berabere kaldığımız, 1461 Trabzon’u 1-0 yendiğimiz, deplasmanlarda ise Samsunspor’la 2-2 berabere kaldığımız, Şanlıurfaspor’u 2-1 yendiğimiz ve son olarak yine 1461 Trabzon’u 2-1’le geçtiğimiz maçlarda gol kaydetti. Ali Güzeldal ve Djiehoua’nın gol kaydettiği maçları Boluspor hiç kaybetmedi. 

Murat Çelik / Bolu Şampiyon

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.