BOLUSPOR'DA İKİ İSİM GÜNDEMDE

06/01/2021
06
OCA
2021

Boluspor'da transfer çalışmaları başladı. Kırmızı-Beyazlı yönetim Akhisarspor'dan Ali Kaan Güneren ile Samsunspor'dan İlyas Kubilay Yavuz için nabız yokluyor.

TFF 1. Lig’de ilk yarının tamamlanması ve transfer sezonunun başlamasıyla birlikte takımlar kadrolarını güçlendirmek için çalışmalara başladı. Şampiyonluk parolasıyla başladığı sezonda yapılan sayısız transfere rağmen alt sıralarda yer alan Boluspor, ilk 11’de oynayabilecek futbolcular transfer etmek için harekete geçti. Kırmızı-Beyazlı yönetimin bazı futbolcular için nabız yokladığı öne sürüldü.

Bunlardan biri Akhisarspor’da forma giyen Ali Kaan Güneren olduğu öğrenildi. 2000 doğumlu Güneren, ortasahanın her bölgesinde oynayabiliyor. U21 Milli Takımının da formasını terleten Ali Kaan Güneren’in Haziran ayında sözleşmesi sona ererken Süper Lig’de büyük takımların radarında olduğu biliniyor.

Diğer futbolcu ise Samsunspor’da top koşturan İlyas Kubilay Yavuz. 1994 Trabzon doğumlu oyuncu 10 numara pozisyonunda oynuyor. Samsunspor’da ilk 11’e girmekte zorlanan oyuncunun Haziran ayında sözleşmesi bitiyor.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.