"BOLUSPOR'DA HER ŞEKİLDE TATMİN OLUYORUM"

09/01/2018
09
OCA
2018

Boluspor’un tecrübeli oyuncusu  AndreSantos Antalya’ gerçekleştirilen kampında açıklamalarda bulundu. Santos, Boluspor ile şampiyonluk yaşayıp tekrardan Süper Lig’de forma giymek istediğini belirtti.

“DAHA SERT OYNANIYOR”

Brezilyalı oyuncu AndreSantosTFF 1.Ligin Süper Lig’e göre farklı ve sert olduğunu belirtti. Ayrıca Boluspor ile şampiyonluk yaşamak istediğinin belirten Santos“TFF 1'inci Lig, Süper Lig'e göre daha farklı. Burada futbol biraz daha sert oynanıyor. Teknik ve taktik açıdan Süper Lig gibi değil. Ama ben buraya alıştım. Geldiğim zamanki gibi değilim. Geldiğim sezon 14 gollük bir katkım olmuştu ve üstüne asistler yaptım. Bu sezon bu katkıyı veremedim çünkü ilk 4 maçta cezam vardı ve oynayamadım. Daha sonrasında sakatlıktan döndüm. Tam ritmimi yakalayamadım ama ben de 2'nci yarıda elimden geleni yaparak geçen sezonki performansıma yakın ya da geçen sezonki gibi bir istatistik yapmak istiyorum. Boluspor ile şampiyonluk yaşayarak tekrardan Süper Lig'de forma giymek istiyorum. Süper Lig'de oynamayı tabii ki istiyorum ama Boluspor ile Süper Lig'de olmak istiyorum. Boluspor'u Süper Lig'e çıkardıktan sora bırakıp gidecek değilim. Başkanımızla oturup bu durumu bir değerlendirme niyetim var” ifadelerine yer verdi.

Sevildiği yerde olmanın daha önemli olduğunu belirten Andre Santos “Kazandığım miktardan ziyade verilen sözlerin tutuluyor olması çok daha önemli ki bu bizim kulübümüzde fazlasıyla var. Başkanımız sağ olsun ödemeleri gününde yapar, aksatmaz. Aksarsa bile söz verdiği günde uyandığımızda maaşımızı hesabımızda görürüz. Miktardan ziyade dediğim gibi verilen sözün tutulması sevdiğiniz ve sevildiğiniz bir yerde olmak benim için çok daha önemli. Boluspor'da her şekilde tatmin oluyorum. Benim için hiçbir şekilde bir problem yok” ifadelerini kullandı.

“HER ŞEY OLABİLİYOR”

Futbolu bıraktıktan sonra hocalık yada sportif direktörlük yapabileceğini belirten Santos “Neden olmasın. Kim bilebilir Futbol çok değişken bir spor. Her zaman her şey olabiliyor. Bir hoca ya da sportif direktörlük olabilir. Yöneticilik de olabilir. Bunu ben de çok isterim, eminim Alex de istiyordur.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.