BOLUSPOR'DA HEDEF SERİYİ SÜRDÜRMEK

02/11/2023
02
KAS
2023

Trendyol 1. Ligde son iki haftada çok önemli 6 puanı hanesine yazdıran Boluspor ateş hattından biraz daha yukarılara tırmanmayı başardı. Kırmızı beyazlılar da hedef şimdi Gençlerbirliği.

Önce Giresunspor ardından evinde Bodrumspor'u mağlup ederek ligde çıkış yakalayan Boluspor, kupada da Karaman FK'yı elemeyi başardı. Hem kupanın morali hem de ligde son iki maçta topladığı 6 puanın morali ile ligin güçlü ekiplerinden Gençlerbirliği'ne konuk olacak olan ekibimiz bu maçıda kazanarak seriyi sürdürmek istiyor. 18 puanla 5. sırada yer alan Ankara ekibini deplasmanda yenmek isteyen Boluspor bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Hem ligde arka arkaya kazandığı 2 maç, hem de kupa morali ile bu zorlu deplasmanıda kayıp geçen Boluspor 12 puanla 13. sırada bulunuyor. 

DÜDÜK GENÇ HAKEMDE

Cumartesi günü saat 16.00'da başlayacak olan mücadele Eryaman Stadyumunda oynanacak. TRTSpor ve Bein Sports Max 1, kanallarından canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşmayı Gaziantep bölgesinden 29 yaşındaki hakem Ali Yılmaz yönetecek.

GENÇLERBİRLİĞİ'NİN İÇ SAHA PERFORMANSI

Boluspor'un eski futbolcusu Sinan Kaloğlu'nun çalıştırdığı Gençlerbirliği evinde bugüne kadar oynadığı 5 maçın 3'ünü kazanırken 1'ini kaybetti. 1 maçta ise eşitlik bozulmadı. 

 

2 yorum yapılmış

  • BOLUSPORUSEVEN09YKSEL 2 Kasım 2023 • 20:35

    G.BİRLİGİNE ANKARA'DA HİÇ ŞANSI TUTMUYOR BOLUSPORUN.BU DEFA HİÇ OLMAZSA 1 PUAN ALALIM.İNŞALLAH BU DEFA BOLUSPOR BAŞARIR.

  • Taraftar 3 Kasım 2023 • 19:31

    Neden olmasın başarmak futbolcuların elinde üç puan alıp gelirsek daha güzel olur

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.