Boluspor'da gözler Nijerya'lının peşinde

23/06/2013
23
HAZ
2013

Boluspor’da dış transferde hareketlilik devam ediyor. Kırmızı beyazlılarla birçok oyuncunun ismi geçiyor. Bu isimlerden bir tanesi de Nijerya U-20 Milli takımının kaptanı Abdul Jeleel Ajagun.

     İki hafta önce Boluspor transfer komitesine ve Teknik direktör Ali Beykoz’a Nijerya U-20 Milli takımının kaptanı ve başarılı orta saha oyuncusu Abdul Jeleel Ajagun’un ismi Bolulu FİFA menajeri Necmi Duru aracılığıyla iletildi. 

Ülkemizde düzenlenen FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası’nda Nijerya formasını terleten Ajagun başarılı futboluyla izleyenlerin dikkatini çekmeyi başardı. Turnuvanın açılış karşılaşmasında Portekiz ile karşılaşan Nijerya Milli takımında ayakta kalan tek isim olan Abdul Jeleel Ajagun, 57 ve 67’inci dakikalarda iki gol kaydederek açılış karşılaşmasına damga vurdu. 1993 doğumlu olan Abdul Jeleel Ajagun 10 numara pozisyonunda oynarken, U-20 Nijerya Milli takımının kaptanlığını da yapıyor. 

Boluspor transfer komitesinin bu oyuncuyu mercek altına aldığı öğrenilirken, kırmızı beyazlıların bu transferde somut adımlar atması bekleniyor. 

Öte yandan genç oyuncunun Türkiye’den birçok takımla temas halinde olduğu Manisaspor ve Konyaspor’un bu oyuncuyu transfer etmek için girişimlerini hızlandırdıkları gelen haberler arasında.

Köroğlu Gazetesi

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.