Boluspor'da forvete bir aday daha...

22/08/2013
22
AĞU
2013

Boluspor’da forvet arayışları devam ederken, www.ajansspor.com internet sitesinin haberine göre, kırmızı beyazlı takımımız Eskişehirspor’un golcü oyuncusu Adem Sarı’ya kancayı taktı.

 İŞTE O  HABER 

Bir türlü Eskişehirspor’da istediği forma şansını bulamayan başarılı forvet oyuncusuna PTT 1.Lig ekiplerinden Adana Demirspor , Karşıyaka , Boluspor ön görüşme teklifi yaparken Tavşanlı Linyitspor’un futbolcudan fiyat istediği ayrıca 2.Lig’in iddialı ekiplerinden 100.yılına giren Altay ve Giresunspor’un sözleşme teklif ettiği öğrenildi .  

Adem Sarı’nın transfer tekliflerini liglerin başlamasından dolayı bu hafta sonu kadar değerlendirip imza atması bekleniyor .  Sözleşmesini fesh ettiğini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan  Sarı , : ” Eskişehirspor’u , toprağını , ve halkını çok özleyeceğim . Beni Adem Sarı yapan Eskişehirspor’u asla unutmayacağım , herşey için teşekkür ederim ” dedi .     2009 -10 sezonunda yurt dışından Eskişehirspor’a transfer olan golcü oyuncu sırasıyla , kiralık olarak Denizlispor , Kartalspor , Şanlıurfaspor ,Samsunspor formaları giydi ve bu takımlarla çıktığı 84 karşılaşmada 22 gol kaydetti .

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.