BOLUSPOR'DA ERZURUMSPOR MAÇI HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

27/09/2023
27
EYL
2023

Trendyol 1. Lig ekibi Boluspor, deplasmanda Erzurumspor FK ile 1 Ekim Pazar günü yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti.

Teknik direktör Yalçın Koşukavak gözetiminde Karaçayır Mahallesi'ndeki kulüp tesislerinde gerçekleştirilen idmanda, kırmızı beyazlı oyuncular teknik ve taktik ağırlıklı çalıştı.
Erzurumspor FK maçıyla ilgili basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Koşukavak, takımın başına geldiğinde başka oyun modelinin olduğunu, yapılan çalışmalarla istenilen seviyeye gelen ekibin dominant oyun oynamaya çalıştığını belirtti.
Koşukavak, Erzurumspor FK maçını kazanmaları gerektiğini dile getirerek, "İnşallah kazanırız diye umut ediyorum. Sonra da zaten iç sahada biraz daha kadro kalitesi yüksek takımlar gelecek. Orada başka senaryolar var." dedi.
Takımın şu anki durumundan memnuniyet duyduğunu dile getiren Koşukavak, şunları kaydetti:
"Erzurum'daki hava sıcaklığını takip ediyoruz. Antrenmanları 11.00'e almamızın sebebi bu. 20-23 derece arasında hava var orada hafta sonu. Burada da bu dereceleri yakalıyoruz. Ama Bolu'yla arasında 1500 rakım farkı var. Yani O biraz bizi etkiler. Erzurum'a da 1 gün önceden gidiyoruz. Oraya ya 2-3 gün önceden gitmek gerekiyor ya da maç saatinden 24 saat önce. Çünkü metabolizma oraya uyum göstermeden maç oynayıp çıkmamız lazım."
Bolu temsilcisi, ligin 7. haftasında 1 Ekim Pazar saat 13.30'da Erzurum Kazım Karabekir Stadyumu'nda Erzurumspor FK ile karşılaşacak.

6 yorum yapılmış

  • bbolu14 27 Eylül 2023 • 16:21

    Boluspor net bir golcüsü olmadığı müddetçe kolay kolay maç kazanamaz. Landel gibi biri çıkıp ancak öyle maç kazanırız. Devre arasına kadar elimizdeki forvet adel,camara çok ümidim olmasada belki furkan Allah yardım eder ayaklarına güç kuvvet verirde topu kale içine atarlarda hepimizi utandirirlar bolusporumuz kazanır. İşimiz çok zor bu sezon.

  • bbolu14 27 Eylül 2023 • 16:24

    Futbolcu alacakları sürekli borc icra Allah Savaş başkan ve yönetime sabır versin. Burdan yazması kolay ama işin ciddiyetini tüm eski başkan ve yöneticiler anlayıp bu borçlarda hepimizin payı var der de el ele verirler. Yoksa bu işin sonu koca çınar bolusporumuzun kapısına kilit vurmaya kapanmaya ligden çekilmeye kadar gidebilir. İnşallah böyle bir durum olmaz.

  • Kokrolu 28 Eylül 2023 • 06:16

    Kimin başkanlığında ne kadar ödenmeyen borç varsa hesaplanacak o dönemki başkan bunu ödeyecek aklın yolu bir yani kim sıctıysa o temizleyecek....Alacaklarına karşılık kulübe temlik koydurmayı biliyolar ya bunuda ödeyeceklerrr

  • Taraftar 28 Eylül 2023 • 16:09

    hiç kimse bolusporla ne sıkıntılar içinde olduğunu bilmemek eski yönetim alınan futbolcuların paralarını ödemeyip şuanki Boluspor yönetimini sıkıntıya düşürmüşler inşallah bu sıkıntıdan kurtulmaktır

  • Babakemal 28 Eylül 2023 • 23:20

    ADANASPOR MAÇINDA GÖRDÜNÜZ ERZURUM 70.DK DAN SONRA YÜRÜYOR BİZ BİLE YENDİYSEK BOLU DAHA RAHAT YENER GİBİ DURUYOR

  • Fanatik 28 Eylül 2023 • 23:34

    Allah savaş baskaninyardimcisi olsun arkadaşlarında dediği gibi alacakları na hemen temlik borclara gelince ses Seda yok seyirciler olarak bir dahaki maçta stadı dolduralım bari yardımcı olalım saygilar

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.