BOLUSPOR'DA DEVRE ARASI BEREKETİ

01/02/2024
01
ŞUB
2024

Transferde son iki sezonda beklenen performansı gösteremeyen Boluspor, bu ara transfer döneminde 6 oyuncu ile kadrosunu güçlendirirken 7. isimde imzalamak üzere. Ligin transferde en hareketli takımlarından olan Boluspor tüm ekonomik şartlara rağmen 7 ismi kadrosuna kattı.

Ligde artık hedefini resmen Play-Of ve Süer lig olarak belirleyen Boluspor, devre arasında 7 ismi kadrosuna kattı. İlk dönem transfer sezonunda verim alamdığı isimleri tek tek gönderen kırmızı beyazlılar ara transferde adeta şov yaptı. Önceki yıllarda yapıaln yanlış transferler nedeniyle hacizler ve ekonomik sıkıntıları bire bir yaşayan ekibimiz bu ara transferde 7 oyuncuyu kadrosuna katarken hata yapıp yamadığı 2. yarı belli olacak.

Yönetimin nokta transfer diye tabir ettiği bu isimleri kadrosuna katarak hedefini Süper Lig olarak belirleyen kırmızı beyazlılar ilk etapta Tunahan Çiçek, Anıl Koç, Vüsal Isgandarli ve Daniel Avramovski'yi kadrosuna kattı.  İshak Karaoğul, Hüsamettin Yener ile ara transfere devam eden ekibimiz son olarak Brezilyalı oyuncu  Jefferson Nogueira Junior ile kadrosunu iyice güçlendirdi.   

1 yorum yapılmış

  • Salihhoca 2 Şubat 2024 • 14:56

    Forvet şart tek eksik forvet bunu görün

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.