BOLUSPOR'DA CAM ÇERÇEVE DAĞILDI

18/04/2018
18
NİS
2018

Sezonun final maçlarına doğru gidilirken Boluspor'da oyuncuların hırsıda zaman zaman antrenmanlara direk yansımaya başladı. Son çalışmada başarılı kaleci Gökhan Değirmenci topa  o kadar sert vurdu ki antrenman sahasını aşan top Boluspor tesislerinde ki yemekhanenin çift camını da kırmayı başardı. 

Sait hoca ve teknik heyet nezaretinde geçen çalışmalarda Bolusporlu futbolcuların forma savaşı ve hırsı antrenmanlara oldukça yansımaya başladı. Bir pozisyonda Gökhan topa oldukça şiddetli vururken, top antrenmanı izleyen yöneticilerin olduğu bölümden geçerek yemekhanenin camını deldi geçti. Hemen olay yerine intikal eden kulüp müdürü Yaşar Yağdı topa vuranı ve top oradan geçerken tutmayanı tespit etmeye çalışsa da aradığını bulamadı. Yağdı masraf olmasın diye camı kaynakla yapışır mı sorusu için ayrıca çalışma başlattı.    

Ayağından o inanılmaz şutu çıkaran Gökhan Değirmenci olay yerine gelip özür dilerken, kulüp görevlileri kırılan cam parçalarını hemen temizlediler. Tesislerde "kırılan cam olsun" esprileri de güne damga vurdu.    

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.