BOLUSPOR'DA, BOLUSPOR TARAFTARIDA YAPAYALNIZ KALDI

16/12/2022
16
ARA
2022

Boluspor Spor Toto 1. ligde 30 yıldır sürdürdüğü süper lig özlemini gidermek için çabalaya dursun ne şehrin ileri gelenlerinden ne de siyasilerden bir gram destek alamamanın sıkıntısını yaşıyor. Son olarak Boluspor taraftar grupları da İstanbul'a gitmek için iki otobüs ayarlayamayanlar için resmen isyan etti.

Yarenler ve Cadde 14 taraftar grupları, siyasilerin Boluspor’undeplasman karşılaşmaları için otobüs desteği vermemesine “Tutamayacağınız sözlerle karşımıza gelmeyin” sözleriyle tepki gösterdi.

Boluspor’un deplasmanda oynayacağı Eyüpspor karşılaşması öncesi sosyal medya hesaplarından ortak açıklama yapan Boluspor’un köklü taraftar grupları Yarenler ve Cadde 14, kendilerine otobüs desteği vermeyen siyasilere yüklendi.

Herhangi bir partinin mitingi olduğunda kendi seçmenleri için onlarca otobüs kaldırıldığı belirtilen açıklamada, “Ama gel gör ki bu memleketin en büyük marka değeri olan Boluspor’umuza destek için İstanbul’a Eyüp deplasmanına gitmek isteyen taraftarımız için 2 tane otobüs bulamaz ayarlayamazlarBu ayıp Bolu’nun, Bolu’daki tüm siyasi partilerin temsilcilerinin ve mülki amirlerinin ayıbıdır” ifadeleri yer aldı.

BELEDİYEDEN DESTEK ALAMAMAK BİZLERİ ÜZMÜŞTÜR

Hiçbir siyasi parti gözetmediklerini ifade eden taraftar grupları, “Kaldı ki taraftar sorumlumuzun biri de belediye meclis üyesiyken belediyeden de gerekli desteği alamamak bizleri üzmüştür. Neyse ki önümüz seçim. Sizler bugün kırmızı beyaz renklere gönül vermiş bu taraftarı, bizleri hiçe sayıyorsunuz. Yolda bırakıyorsunuz. Bizler de elbet vakti zamanı geldiğinde de gerekeni yapmasını iyi biliriz. Son olarak tüm siyasi parti temsilcilerine ve mülki amirlerine çağrımızdır. Önümüzde ki seçimlerde tutamayacağınız sözlerle karşımıza gelmeyin” dedi.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.