BOLUSPOR'DA BİR BOMBA HABER DAHA

16/06/2014
16
HAZ
2014

Transfer dönemine başlayalı 6 gün olmasına rağmen henüz yaprak kıpırdamayan Boluspor'da transfer dedikoduları ardı adına...

Son sezonda küme düşmekten kıl payı kurtulan Boluspor'da yeni sezon hazırlıklarında henüz bir arpa boyu yol kat edilemedi. Hoca konusunda resmi imza atılmasa da, Reha Erginer ismi bugüne kadar resmi siteden duyurulan tek transfer oldu.

Ligde bir çok takım teknik ekiplerini oluştururken, kongre yapan takımlarda hemen hepsi resmi imzalara başladılar. İç transfer çalışmalarını da sürdüren 1. lig ekipleri dış transferlerde bir biri ardına bombaları patlatıyorlar. Boluspor'da ise ne iç transferde ne de dış transferde henüz resmi bir imza gerçekleşmedi. Buna rağmen dış kaynaklardan alınan bilgilere göre bazı oyuncularla görüşüldüğü söylense de, kırmızı beyazlı ekibin transfer konusunda henüz resmi bir imza attıramaması camiayı da tedirgin ediyor.

Son bomba Florin Cernat

Önceki yıllara oranla Boluspor'da bu seneki belirgin sessizliğe rağmen son transfer dedikodusu Florin Cernat oldu. Haberin düşmesi ile birlikte camia bu oyuncu ile biraz olsun heyecanlanırken, bu oyuncuya bir çok kulübün talip olması dikkat çekiyor. Karşıyaka ile prensipte anlaşan bu oyuncunun eşiyle birlikte İzmir'e gideceği son görüşmeyi yapacağı öğrenildi.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.