Boluspor'da Besim Durmuş imzaladı

29/11/2013
29
KAS
2013

Boluspor’da Ali Beykoz’dan boşalan teknik direktörlük görevine Besim Durmuş getirildi. Boluspor Başkanı Mehmet İnceayan’ın yanı sıra Başkan Yardımcısı İsmail Semercioğlu, Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Osman Kayışoğlu, Genel Kaptan Erkan Bektaş, transferden sorumlu yönetici Kaan Semercioğlu ve bazı yöneticiler ile basın mensupları katıldı.

 

 

Kırmızı beyazlıların Karaçayır’daki tesislerinde düzenlenen imza töreninde kendisini kırmızı beyazlı yapan sözleşmeye imza atan Durmuş; “Boluspor’un hedefleri doğrultusunda, benim hayallerimi doldurduğu için geldim. Beklentilere cevap vererek, Boluspor’u kamuoyunun beklediği noktaya taşımak için buradayız.  İnşallah bunu başaracağız. 24 saat futbola zaman ayıracağız. Hatalarımız olacak. Sahada çok koşacağız, çok mücadele edeceğiz.”

 

Sezona Ali Beykoz ile başlayan kırmızı beyazlılarda alınan istikrarsız sonuçlar sonrasında Beykoz ile yollar ayrılmıştı. Birçok teknik adamla masaya oturan Boluspor yönetim kurulu, Besim Durmuş’ta karar kıldı. Durmuş ile yapılan olumlu görüşmeler sonrası her iki tarafta karşılıklı anlaştı. Bu hafta itibari ile takımın başına geçecek Besim Durmuş’un yardımcılığını antrenör Kenan Yelek ve kaleci antrenörlüğünü ise Mehmet Bayraktar yapacak. 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.