Boluspor'da beklenmeyen ayrılık

22/11/2013
22
KAS
2013

Geçtiğimiz sezonlarda Boluspor Basketbol Takımı forması giyen ve 1 yıl aradan sonra Boluspor ile yeniden anlaşan Serdar Hot, dün sosyal paylaşım sitesi twitter hesabından Boluspor Basketbol Takımı ile yollarını ayırdığını açıkladı.

Boluspor Basketbol Takımıyla sezon başı İstanbul DSİ’den transfer ettiği ve ligde oynanan ilk 3 maçta forma giyen yıldız oyuncu Serdar Hot’un sosyal paylaşım sitesi twitter hesabından yaptığı açıklama ise şöyle “Benim için 2. Boluspor dönemi de özel sebeplerden dolayı dün itibari ile bitmiştir. Bu karar, her iki tarafın karşılıklı iyi niyeti ile alınmıştır. Karşılıklı maddi ya da manevi bir sorun yaşanmadan bu ayrılığın olması mutlu edici bir durum. Umarım takım arkadaşlarım ve Boluspor yararına çalışan herkes için hayırlı olur her şey bundan sonra. Kendi adıma da hayırlı olması dileği ile Boluspor’un her zaman kalbimde yeri ayrı olacaktır. Umarım hak ettikleri güzel yerlere gelirler” diyerek takımdan ayrıldığını duyurdu.

KULÜPTE AÇIKLAMA YAPTI

Yıldız oyuncu Serdar Hot’un Boluspor Basketbol takımından ayrılmasından sonra Boluspor Kulübü resmi internet sitesinde yıldız oyuncuya teşekkür mesajı yayınlandı. Kulübün sitesinden yapılan açıklama ise şöyle “Basketbol takımımızın oyuncusu Serdar Hot ile iyi niyet çerçevesinde, karşılıklı olarak anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Serdar Hot'a, kulübümüze verdiği katkılardan dolayı teşekkür eder, bundan sonraki hayatında başarılar dileriz”

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.