BOLUSPOR'DA AYRILIKLAR DEVAM EDİYOR

03/05/2026
03
MAY
2026

Boluspor’da sezonun son virajına girilirken ayrılıklar peş peşe gelmeye başladı. Serikspor karşılaşması öncesinde iki oyuncudan art arda veda mesajları gelirken, kulüpte bir vedalar zincirinin başladığı öğrenildi.

Boluspor’da sezonun son virajına girilirken ayrılıklar peş peşe gelmeye başladı. Serikspor karşılaşması öncesinde iki oyuncudan art arda veda mesajları gelirken, kulüpte bir vedalar zincirinin başladığı öğrenildi.

Haber: Barış GÜZELTÜRK

Serikspor maçı öncesi kırmızı-beyazlı ekipte yaprak dökümü sürüyor. Devran Şenyurt ve Alexandru Baluța veda mesajlarıyla takıma resmen el salladı. Arda Usluoğlu ve Türker Dırdıroğlu’nun da hafta içinde ayrıldığı öğrenildi.

Birer Veda Mesajı Yayınladılar

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Devran Şenyurt ile ara transfer döneminde kadroya katılan Alexandru Baluța, yayınladıkları mesajlarla Boluspor’a veda etti. Devran Şenyurt mesajında, sezonun beklentilerin uzağında tamamlanmasından duyduğu üzüntüyü dile getirirken, kulübe ve camiaya teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı: “Bu sezonu, hedeflerimizin ve bu büyük camianın hak ettiği yerin uzağında bitirmiş olmanın derin üzüntüsünü yaşıyorum. Sahaya çıktığım her an son damlama kadar savaştım. Bugün itibarıyla yollarımız ayrılıyor ancak içimdeki minnet duygusu baki kalacak... Lütfen bu köklü armaya sahip çıkın. Hoşça kalın.”

Alexandru Baluța ise kısa ama duygusal mesajında Boluspor taraftarına teşekkür ederek, kulübün daha iyisini hak ettiğini vurguladı. Rumen oyuncu, Boluspor’da geçirdiği sürenin kendisi için özel olduğunu ifade etti.

Arda ve Türker de Gitti, Ayrılıklar Sürecek

Öte yandan kulüpte ayrılıklar sadece bu iki isimle sınırlı değil. Genç forvet Arda Usluoğlu ve kaleci Türker Dırdıroğlu’nun da hafta içinde takımdan ayrıldığı öğrenildi. Kuliste konuşulanlara göre; Barış, Kouagba, Lima ve Ömürcan gibi isimlerle de yolların ayrılması bekleniyor. Boluspor’da sezon bitmeden kadroda ciddi bir değişim yaşanacağı sinyalleri veriliyor.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.