BOLUSPOR'DA 14 GELDİ, 29 GİTTİ

11/09/2021
11
EYL
2021

TFF 1. Lig takımlarından Beypiliç Boluspor, kadrosuna kattığı 14 yeni oyuncuyla transfer dönemini kapatırken, 5’i kiralık 29 futbolcuyla da yollarını ayırdı.

TFF 1. Lig takımı Beypiliç Boluspor, 2021-2022 sezonu yaz transfer dönemini kadrosuna kattığı 4’ü yabancı 14 yeni oyuncuyla kapattı. Yeni sezona puansız başlayan ve çıktığı 2 maçtan da mağlup ayrılan Beypiliç Boluspor, Teknik Direktör Reha Erginer yönetiminde kadrosuna kattığı yeni futbolcularla sezonu üst sıralarda tamamlamak için çalışmalarını sürdürüyor. Sezona deplasmanda başlayan ve ilk maçında Balıkesirspor’a 1-0 mağlup olan kırmızı-beyazlılar, BAY geçtikleri ikinci haftanın ardından Tuzlaspor’dan da 3-1’lik mağlubiyetle döndü. Evinde ilk maçına TFF1. Lig'in 4. haftasında Kocaelispor’la çıkacak olan Beypiliç Boluspor, sezonun ilk 3 puanını almak için mücadele edecek.

Kırmızı-beyazlı kulüp, geçtiğimiz sezon forma giyen 24 oyuncusuyla çeşitli sebeplerden dolayı yollarını ayırdı. Yeni sezona yeni bir takımla başlayan Beypiliç Boluspor, 5 futbolcusunu da kiralık olarak gönderdi.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.