BOLUSPOR'A GENÇ ALTINORDU'DAN DA PUAN YOK!

07/02/2021
07
ŞUB
2021

TFF 1. Ligin 20 haftasında Boluspor deplasmanda Altınordu ile karşılaştı. Mücadeleye iyi başlayan Altınordu 8 ve 18. Dakikalarda attığı goller ile karşılaşmayı 2-1 kazandı. Boluspor’un tek sayısı 45+1’de Mustafa Çeçenoğlu’ndan geldi.

Kırmızı beyazlılar sahaya  Gentian Selmani, Fethi, Tugay, Gökhan, Oğuzhan, Papa, Edwin, Alican, Burak Bekaroğlu, Muhsin, Mustafa on biri ile çıktı. Maça iyi başlayan ev sahibi Altınordu 8. dakikada Enis Destan ile 1-0 ön geçti. Bu gole de reaksyion göstermekte zorlanan kırmızı beyazlılar yarı sahasından çıkmakta zorlanırken, Altınordu 18. dakikada Burak İnce ile serbest vuruştan farkı ikiye çıkarttı.

Ekibimiz ilk yarının uzatma dakikasında Mustafa Çeçenoğlu’nun serbest vuruştan attığı golle farkı bire indirdi ve soyuma odasına ev sahibi ekip 2-1 üstün gitti.

Boluspor ikinci yarıya Ali Can Özfesli, Haris Hajdarevic değişikliğine gitti. Bu yarıya iyi başlayan Boluspor bu devrenin ilk bölümünde rakip kaleye çektiği bir iki şutla etkili olmaya çalışsa da aradığı beraberlik golünü bulamadı.

İkinci yarı daha çok rakip sahada görünen Boluspor 70. Dakikada Emin Bayram Muhsin’in yerine, Kabongo Kassongo’da Papa Diouf’un yerine maça dahil olan isimler oldular.  Bu değişikliklerle biraz daha etkili olan Boluspor rakip kalede aradığı net gol pozisyonlarını bulamadı.  Mücadeleye ikinci yarı dahil olan , Haris Hajdarevic maçın 86. dakikasında rakibine yaptığı sert hareket nedeniyle gördüğü kırmızı kartla oyun dışında kalan isim oldu.

Mücadelenin kalan bölümlerinde başka gol olmayınca ev sahibi ekip Altınordu maçı 2-1 kazanmayı bildi. Bu sonuçla Boluspor 2. yarı oynadığı 3 maçtan da puan çıkartamadı. Kırmızı beyazlılar önümüzdeki hafta sahasında lider Giresunspor’u konuk edecek.  

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.