BOLUSPOR'A EVİNDE AĞIR DARBE (1-3)

04/02/2023
04
ŞUB
2023

Spor Toto 1. ligin 23. haftasında Boluspor sahasında konuk ettiği Pendikspor'a 3-1 mağlup oldu. Ekibimizin tek golü ise yanlışlıkla Kyamba'dan geldi.

Boluspor sahaya Çağlar, Tugay, Eray, Kayamba, Safa, Bregu, Naby, Onur, Hakan, Bülent, Dino onbiri ile çıktı. Kulübede ise Bartu, Balde, Gökhan, Arda, Alex, Kerem, Ensar, Burak, Berk, Posmac yer aldı. 

İlk devrenin ilk bölümlerinde iki ekipte rakip kalede etkili olamazken, bu yarının son bölümleri oldukça hareketli geçti. Bu zaman diliminde rakibine karşı etkili olan Boluspor'un penaltı beklediği pozisyonlar, rakip kalede etkili olduğu anlar ve Kyamba'nın yanlışlıkla attığı gole Boluspor'un yaptığı centilmenlik bu devrenin en önemli anları oldu. 

İKİNCİ YARIDA OYNAMADIK

İkinci yarıda konuk ekip daha etkili olurken Boluspor istediği oyunu pek fazla sahaya yansıtamadı.Mücadelenin 79. dakikasında Naby Oulare'nin kaptırdığı topta Pendikspor Kapel ile 2-1 öne geçerken, Boluspor'un son bölümlerde yaptığı değişiklikler ekibimizin gol bulmasına yeterli olmadı. Maçta son sözü Pendikspor'dan Görkem söyledi ve konuk ekip maçı 3-1 kazandı. 

PLAY-OF YOLUNDA YARA ALDIK

Bu sonuçla Boluspor ligin 2. haftasından bu yana ikinci kez sahasında kaybetti. 34 puanda kalan Boluspor son 3 maçtan sadece 1 puan çıkararak play-of yolunda önemli bir yara aldı.       

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.