BOLUSPOR'A EN TATLI, EN ANLAMLI ZİYARET

07/06/2022
07
HAZ
2022

Bolu İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal ve Yönetim Kurulu üyeleri, Boluspor Başkanı Savaş Abak ve Yönetim Kuruluna hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyarette ilk sözü alan İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal "Bir maça kazanmak azmi ile çıkmak kadar kuvvet veren bir şey yoktur. Bana Bursaspor maçı öncesinde futbolcuların önlerinde İzzet Baysal Fotoğrafı ile çıktıklarını gösterdiler. Bunu görünce gerçekten çok mutlu oldum. Ayrıca Bolulu gençlerden de futbolcular yetiştirmek gerekiyor. Gayretle, güzel oynayanları değerlendirip takıma kazandırmak şart." şeklinde konuştu.

Resim

Ahmet Baysal’ın ardından söz alan Başkan Savaş Abak "Merhum İzzet Baysal babamızın bir sözü aklımıza geliyor ''İşini yapmaya vakit ayır, iyi iş kişiyi kendine saygın yapar'' sözünü unutmayalım. İnşallah 34 arkadaşımızla elimizden gelen desteği vereceğiz. Maddi, manevi tüm şehrin desteğine ihtiyacımız var. Burada Ahmet amcamıza yönetim kuruluna teker teker çok teşekkür ediyorum. Yanımızda olmaları büyük gurur, onur ve güç veriyor. Herkese teşekkür ediyorum."

Ziyaretin sonunda kulüp şeref defterini imzalayan İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal’a Başkan Savaş Abak tarafından 14 numaralı isminin yazılı olduğu Boluspor forması hediye edildi.

Resim

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.