Boluspor'a bu seferde Demir darbesi

13/01/2014
13
OCA
2014

Bu sezon ilk yarıda oldukça kötü bir sezon geçiren ve küme düşme potasından bir türlü kurtulamayan Boluspor 2. yarıyada oldukça kötü başladı. Kırmızı beyazlılar ilk maçta 1-0 yendiği Adanademirspor'a deplasmanda 2-1 mağlup oldu.

 

 

Devre arasında Antalya’da yüksek tempoda çalışan Boluspor, deplasmanda Adana Demirspor ile karşılaştı. Kırmızı beyazlılar, iyi mücadele ettiği karşılaşmada Adana Demirspor’a 2-1 yenilerek ikinci yarıya mağlubiyetle başladı.

 

Boluspor teknik direktörü Besim Durmuş, Adana Demirspor karşısına, Atacan, Cemil, Zlatkov, Dixon, Hakan, Alican, Alp Ergin, Fatih Gül, Emre Kılınç, Emrah Metoğlu, İskender on biri ile çıktı. Tecrübeli teknik adam, geçen hafta kırmızı beyazlı takıma katılan Mustafa Kayabaşı’nı yedek soyundurdu.

 

Ev sahibi takım Adana Demirspor ise, Boluspor karşısına Şener, Burak, Erdi, Özgür, Nurettin, Ferhat, Yusuf, Efe İnanç, Mehmet Eren, Erçağ, Rostand on biri ile çıktı.

 

Karşılaşma ev sahibi Adana Demirspor’un vuruşu ile başladı. Oyuna Boluspor etkili başlayan taraf oldu. Kırmızı beyazlılar oyunun başında topa daha çok sahip olan takım oldu. Oyuna iki takımda düşük tempoda başladı. Dakikalar 13’ü gösterdiğinde Boluspor gole çok yaklaştı. İskender, Adana Demirspor defansının arkasına çok iyi sarktı. Kaleciyi de çalımlayan İskender, topu boş kaleye gönderemeyince Boluspor mutlak bir golden oldu. Dakikalar 18’i gösterdiğinde ev sahibi ekip golü buldu. Sol kanattan yapılan ortayı iyi takip eden Rostand boş pozisyonda topu ağlarla buluşturdu. Bu golle Adana Demirspor 1-0 öne geçti. Boluspor golü kalesinde gördükten sonra Adana Demirspor kalesine gitmekte zorluk çekti. Ev sahibi Adana Demirspor özellikle kanatlardan geliştirdiği ataklarla Boluspor kalesinde tehlikeli pozisyonlar buldu. Boluspor karşılaşmanın 28’nci dakikasında eşitliği sağladı. İskender’in pasında ceza sahası üzerinde topla buluşan Emrah, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu Adana Demirspor fileleri ile buluşturdu. Bu golle birlikte karşılaşma 1-1 oldu. Boluspor, beraberlik golünü bulduktan sonra oyunda hakimiyeti de eline aldı. İlk yarının uzatma dakikalarında Boluspor’dan Emrah sarı kart gördü.Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 eşitlikle sona erdi.

 

Kırmızı beyazlılar ikinci yarıya aynı on birle başladı. Boluspor ikinci yarıya hızlı başlayan takım oldu. Özellikle defansif anlamda Adana Demirspor ileri uç elemanlarına pozisyon vermeyen kırmızı beyazlılar, kontra ataklarla rakip kalede gol aradı. Oyunun 60 dakikalık bölümü 1-1 eşitlikle sona erdi. Adana Demirspor karşılaşmanın 65’nci dakikasında 2-1  öne geçti. Ceza sahası dışından sert vuran Efe, topu ikinci kez Boluspor ağlarıyla buluşturdu. Bu golle Adana Demirspor 2-1 öne geçti. Boluspor teknik direktörü ilk oyuncu değişikliğini yaparak yeni transfer Mustafa Kayabaşı oyuna girerken oyundan Alican çıktı. 75’nci dakikada Boluspor beraberlik golüne çok yaklaştı. Mustafa’nın pasına iyi hareketlenen Emrah kaleci ile karşı karşıya kaldı, Emrah’ın vuruşu kaleci de kaldı. Boluspor mutlak bi

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.