BOLUSPOR'A BİR DARBEDE GİRESUN'DAN (0-1)

14/02/2021
14
ŞUB
2021

TFF 1. Ligin 21. haftasında Boluspor sahasında lider Giresunspor'u konuk etti. Oldukça soğuk havada oynanan mücadelede zaman zaman yağan kar etkili olurken, kırmızı beyazlılar kalesinde gördüğü tek golle lidere yine mağlup oldu. .

Ligde son 9 maçını kazanan Giresunspor ile son 3 maçta puan yüzü göremeyen Boluspor sahaya Gentian, Fethi, Tugay, Gökhan, Hamza, Oğuzhan, Edwin, Ali, Aykut, Muhsin, Mustafa onbiri ile çıktı. 

Maça iki tarafta kontrollü başlarken,  ilk devrede karşılıklı ataklar sonuç getirmezken uzaktan şutlarla rakip kalede aranan pozisyonlar skor tabelasını değiştirmedi ve ekipler soyunma odasını golsüz eşitlikle gitti. 

İkinci yarı kar yağışı ile başlarken Boluspor'da bu devrenin ilk bölümlerinde Hamza Gür ile önemli iki pozisyondan yararlanamadı. Mücadelenin 72. dakikasında Fethi'nin kendi kalesine attığı golle Giresunspor 1-0 öne geçti. Bu golden sonra rakip kalede ataklarını sıklaştıran Boluspor biraz daha baskılı gözükse de net pozisyona giremedi ve maç Giresunspor'un galibiyeti ile sona erdi.  

Ligin ikinci yarısında oynadığı 4 maçtanda puan çıkartamayan Boluspor 19 puanda kalırken, Giresunspor 47 puana yükseldi.

Kırmızı beyazlılar haftaya deplasmanda Tuzlaspor'a konuk olacak. Lider Giresunspor ise evinde Ankaraspor ile karşılaşacak.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.