BOLUSPOR'A 3 PUAN KÖRFEZ'DEN GELDİ

12/09/2021
12
EYL
2021

TFF 1. ligin 4. haftasında 3'üncü maçına çıkan Boluspor Kocaelispor'u 2-0 mağlup ederek ligdeki ilk galibiyetini almayı başardı. Goller Bertu ve Kabongo Kasongo'dan geldi.

Lige iki mağlubiyetle başlayan kırmızı beyazlılar Kocaelispor karşısına bu iki maçtan farklı bir kadro ile sahaya çıktı. Son iki maçında gol yemeyen Körfez ekibi karşısında ekibimiz sahada Selmani, Abdurrahim, Fethi, Eray, Bregu, Roshi, Zahit, Kasongo, Ali, Abdurrahman, Bertu onbiri ile yer aldı. 

Ömer, Tugay, Odah, Hakan, Arda Şengül, Novak, Talha, Emin, Arda Köksal, Erkam ise kulübede şans bekleyen isimler oldular. 

Mücadeleye iyi başlayan Boluspor 2. dakikada alt yapıdan A takıma kazandırdığı Bertu'nın şık golü ile maçada 1-0 önde başlamış oldu. Bu devrede Selmani Kocaelispor'un iki etkili atağında rakibe gol şansı vermezken, Kabongo Kasongo 40. dakikada ilk yarının skorunu belirledi. (2-0)

2. devrede oyunu kontrolünde tutan Boluspor Kasongo ile iki net pozisyonu değerlendiremezken, Kocaelispor forvetlerine fazla pozisyon vermeyen kırmızı beyazlılar mücadeleyi ilk yarıda atılan goller ile 2-0 kazanmayı başardı. 

Bu sonuçla Boluspor ligdeki ilk puanını ve ilk galibiyetini alırken, son iki maçından 4 puan çıkaran Kocaelispor Bolu'dan puansız ayrıldı. 

Boluspor haftaya deplasmanda Keçiörengücü karşılaşırken, Kocaelispor Balıkesirspor'u evinde konuk edecek.    

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.