

Haber: Barış GÜZELTÜRK
Kırmızı-beyazlı ekip, dün saat 18.00'de gerçekleştirilen antrenmanla çalışmalarına devam etti. Teknik heyet yönetiminde yapılan idman, 30 oyuncu ile ısınma çalışmasıyla başlarken kaleciler, kaleci antrenörü eşliğinde takımdan ayrı özel program uyguladı.
Isınmanın ardından futbolcular, top sürme, istasyon ve pas organizasyonlarına yönelik çalışmalar gerçekleştirdi. Tempolu geçen antrenmanda oyuncuların hırslı görüntüsü teknik heyeti memnun etti.
Boluspor'da Manisa FK karşılaşmasının hazırlıkları bugün 18.00’de yapılacak antrenmanla devam edecek. Teknik Direktör Daniel Farrar ve ekibi, sezonun ilk maçına en hazır şekilde çıkabilmek için çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.
Kırmızı-beyazlılar, taraftarı önünde oynayacağı sezonun açılış maçına galibiyetle başlayarak hem lige iyi bir giriş yapmayı hem de taraftarına üç puan armağan etmeyi hedefliyor.
2 yorum yapılmış
Öncelikle hayırlı olsun müdafaayı adamla doldur orta saha ve kanatlarda kimse yok sanki transfer hatası gibi duruyo umarım yanılıyorumdur sonufelaket olmasın yarın akşam gorecez
Agzı olan konuştu yazdı çizdi Başkanı yönetimi kötüledi?Yıllardır gördügümüz kadarı ile Bolu spor Manisayı iç sahada hep yenmiştir? Bolu spor yarınki maçı inşaAllah alarak iyi bir başlangıç yapacak inancındayız vesselam.....HEDEF SÜPER LİG..