BOLUSPOR, YÖNETİMİ SAYESİNDE SON ANDA YIRTTI!

18/10/2023
18
EKİ
2023

Trendyol 1.Lig’de Boluspor borçlarından sıyrılarak rahat bir nefes aldı. Boluspor, geçmiş dönem borçlarını ödeyerek transfer yasağından kurtuldu. Taraftarlar büyük sevinç yaşarken, kulüp maddi açıdan rahatlama fırsatı buldu.

Tarihi borçları kapandı, transfer yasağından sıyrıldı!

Boluspor, geçmişte CAS ve FIFA'dan gelen davalara neden olan borçları kapatma kararı aldı. Haris Hajdarevic, Bekim Balaj, Guido Koçer, Yusuf Emre Gültekin, Muhammet Bayır, İsmail Konuk, Hakan Canbazoğlu, Ufuk Budak, Deniz Kök, Yılmaz Özen, Zeki Acer ve Ahmet Murat Yolcu'ya borçlarını faizlerle birlikte tamamlayarak önemli bir adım atmış oldu.

Transfer yasağı ve puan silme tehlikesi artık yok

Ödemelerin gerçekleştirilmediği taktirde Boluspor'u zor günler bekliyordu. Transfer yasağı ve puan silme tehlikesiyle karşı karşıya kalan kulüp, bu olumsuz durumun üstesinden geldi.

Ulusal Kulüp Lisansı Boluspor'un!

Borçların kapanmasıyla birlikte Boluspor, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 'Ulusal Kulüp Lisansı'na layık görüldü. Bu lisans, kulübün geleceği için büyük bir avantaj teşkil ediyor.

Taraftarların yüzü güldü: Maddi kriz sonlandı!

Boluspor'un maddi sıkıntılardan kurtulduğu haberi, taraftarlar arasında büyük bir sevince neden oldu. Kulüp, bu adımla birlikte ekonomik olarak rahat bir nefes aldı ve yeni projeler için kaynak yaratma fırsatı buldu.

KULÜPTEN YAPILAN AÇIKLAMA ŞÖYLE; 

Kulübümüze geçmiş dönemden olan alacaklar nedeniyle CAS ve FIFA’da açılan davalardan, gerek dava açarak icra takibi başlatan Haris Hajdarevic, Bekim Balaj, Guido Koçer, Yusuf Emre Gültekin, Muhammet Bayır, İsmail Konuk, Hakan Canbazoğlu, Ufuk Budak, Deniz Kök, Yılmaz Özen, Zeki Acer ve Ahmet Murat Yolcu ile ilgili olarak Bolusporumuzu yaşatmak adına konu alacaklar faizleri ve masraflarıyla beraber ödenmiştir.

Kulübümüz, önceki dönemlere ait bu davaların aleyhimize sonuçlanması sebebiyle ‘Kulüp Lisansı’ alamama, üç dönem transfer yasağı ve puan silme cezası ile karşı karşıya kalmış ancak Yönetim Kurulumuz, tüm ödemeleri zamanında gerçekleştirmesinin ardından bu ihtimalleri ortadan kaldırmıştır. Bu netice ile kulübümüz Türkiye Futbol Federasyonu tarafından ‘Ulusal Kulüp Lisansı’ almaya hak kazanmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

10 yorum yapılmış

  • RemziKrc 18 Ekim 2023 • 20:44

    Başkanım hakkınız ödenmez. Tüm Bolu halkı; (futbolla ilgilenen-ilgilenmeyen) geçmişteki iki Boluspor başkanının Boluspor'a yaptığı kötülüğü unutmaması lazım. Bir değer unutulmayacak başkan ise Boluspor'u bu borçtan, kulüp lisansı almaktan, üç dönem transfer yasağından ve üç puan silme cezalarından kurtaran SAVAŞ ABAK Başkanımızı unutmamak lazım.

  • Hseyinbelin 18 Ekim 2023 • 20:50

    Savaş başkanım cok teşekürler bolu sporumun seyircisin yüzünü güldürdün allahda senin yüzünü güldürsün ve yolun açık olsun kardeşim başarıların devamini dilerim hüseyin belin

  • Mahmut 19 Ekim 2023 • 01:37

    Abisinin abisinin aklı selim olan herkes herşeyi biliyor bide burnunu çekecek helal olsun SAVAS ABAK

  • Levent 19 Ekim 2023 • 08:09

    Şu futbolcuların en az yarısı ilk onbire dahi giremedi. Bu adamları transfer edip parasını ödemeyen yöneticileri Boluspor taraftarı unutmayacak. Teşekkürler Savaş Başkan...

  • mert 19 Ekim 2023 • 09:02

    Bu konu Boluspor taraftarı olarak bizleri çok sevindirdi. Bolusporun başına her zaman boluspor kulübünün parasını çarçur etmeyecek, çok iyi yönetecek başkanlar lazım. Savaş başkan sizler bolusporu bu durumdan kurtarmış biri olarak bir de devre arasında birkaç nokta transfer yaparsanız Boluspor ikinci yarı şahlanır. Düşmekten kurtulur belki de play-off bile oynar. Milli takıma montella ile nasıl yeni bir heyecan geldiyse Boluspora da heyecan getirecek bir teknik ad

  • Taraftar 19 Ekim 2023 • 12:19

    Savaş ABAK, Bolusporun gerçek EFSANE başkanı olmuştur. Alacaklı futbolculara bakılırsa neredeyse tüm eski başkanlar sıradan bir taraftarın bile yönetebileceği şekilde yönetmiş(!) Bolusporu. "Karşılıklı anlaşıp gönderdik" lafları masalmış demek ki. Alacaklıların arasında futbolu bırakanlar bile var, baya eski borç bazıları ve görünen o ki Savaş başkana bu borçlardan mesul olanlar bahsetmemiş. Bolu halkı bunu unutmayacaktır.

  • Yahya 19 Ekim 2023 • 13:32

    Başkan teşekkürler ederim rabbim herşeyi gönlünüzce olsun inşallah

  • brahim 19 Ekim 2023 • 16:50

    Tek kelimeyle brova başkan. Seni tebrik ederim. Sen taraftarların yüzünü güldürdüğün gibi Allah da senin yüzünü güldürsün. Sen Boluspor'u rahatlattığın gibi Allah da seni rahatlasın.

  • boluluu 19 Ekim 2023 • 17:21

    Savaş Başkandan Allah razı olsun.. Bu kulüp birkaç Bolu sevdalısı sayesinde ayakta duruyor.. Para ödenen topçulara bakıyorum 1-2 tanesi hariç gerisi çöp.. bize zararı olanlar da var... Bu topçuları alanları da Allah'a havale ediyorum..

  • smail 19 Ekim 2023 • 18:48

    Helal olsun BASKAN tarihe geçeceksin Bolu sporu sevenler ve Bolu halkı bu özveriyi unutmaz TESEKKURLER Ey futbolcu kardeşlerim sıra sizde çıkın sahaya aslanlar gibi mücadele edin bu üç puan BAŞKANA ve Bolu sporu sevenlere gelsin hepimizin yüzü gülsün bunu basarcak güç sizde var size güveniyoruz yolunuz açık olsun GİRESUN dan uç puan bekliyoruz

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.