BOLUSPOR YÖNETİMİ GÖREVİNİ YAPTI

06/10/2020
06
EKİ
2020

08 Ağustos'ta son dakika kongresi ile camiada birlikteliğin sağlandığı yeni yönetim yoğun bir mesai ve çaba harcayarak önce ekonomik anlamda önemli adımlar attı ardından yeni sezon öncesi teknik heyetin istediği kadroyu fazlası ile kurdu.

Pandemi arasından sonra lige zar zor tutunan Boluspor artı yeni sezonda başarı bekliyor. Umutların bittiği tükendiği bir 3-4 ayın ardından bugün yepyeni kadrosu, teknik heyeti ve yönetimi ile ilk 4 maçı saymazsak beklentilerde bir hayli arttı. Kırmızı beyazlı teknik heyetin raporu doğrultusunda camianın bu beklentisini karşılamak için tam 20 transfere imza atan Boluspor yönetimi bir anlamda ilk görevini yaparak artık sportif başarı beklemeye başladı. 

Ekonomisi dibe vurmuş Boluspor'u bu süreçte ayağ kaldırmayı başaran kırmızı beyazlı yöneticiler tüm zorluklara rağmen transfer döneminin en hareketli günlerini yaşattılar. Geçtiğimiz sezunun başarısız kadrosunu sil baştan değiştiren hocanın istediği oyuncuları tek tek kadrolarına katan Boluspor'da artık milli aradan sonra yeni bir başlangıç.      

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.