BOLUSPOR YİNE GALİBİYETLE TANIŞAMADI

03/09/2023
03
EYL
2023

Boluspor kendi evinde yine kazanamadı. Kırmızı beyazlı ekibimiz teknik adam değişikliğine rağmen 3 puanla tanışamayarak Ankara Keçiörengücü ile 0-0 berabere kaldı.

Trendyol 1. Lig’in 4. haftasında Boluspor konuk ettiği Ankara Keçiörengücü ile 0-0 berabere kaldı.

Maçtan dakikalar

19. dakikada ceza sahasının sağ çaprazından Mara'nın kullandığı serbest vuruşta top az farkla dışarıya gitti.

21. dakikada Boluspor'un atağında kaleci Metin ile karşı karşıya kalan Adel Bettaieb’in şutunda top auta çıktı.

90. dakikada ceza sahasına yapılan ortada Michel Landel’in kafa vuruşunda top kalecide kaldı.

Hakemler: Alpaslan Şen, Mehmet Pekmezci, Kadir Akıllı, Raşit Yorgancılar

Boluspor: Çağlar Şahin Akbaba, Naby Oulare, Onur Ulaş, Hakan Bilgiç, Ercan Coşkun, Oğuz Kağan Güçtekin, Berk Yıldız (Şeref Özcan dk. 71), Landel, Diarrassouba (Cenk Ahmet Alkılıç dk. 71), Adel Bettaieb (Idrissa Camara dk. 84), Joel Kayamba (Furkan Demir dk. 84)

Yedekler: Bartu Kulbilge, Veaceslav Posmac, Batuhan İşçiler, Kubilay Sönmez, Atalay Babacan, Arda Köksal

Teknik Direktör: Yalçın Koşukavak

Ankara Keçiörengücü: Metin Uçar, Arda Hilmi Şengül, Bahadır Yıldırım, Erkam Reşmen, Muharrem Cinan, Erkam Develi, Jurgen Bardhi (Şahverdi Çetin dk. 83), Uerdi Mara (Malaly Dembele dk. 65), Christian Innocent (Moustapha Camara dk. 90), Orhan Nahırcı, Melih İnan (Gboly Ariyibi dk. 83)

Yedekler: Ömercan Avci, Özer Özdemir, Haşim Sarman, Moustapha Camara, Bilal Budak, Halil Can Ayan, Musa Caner Aktaş

Teknik Direktör: Cenk Özcan

Sarı kartlar: Bahadır Yıldırım, Erkam Develi, Gboly Ariyibi (Ankara Keçiörengücü), Ercan Coşkun, Hakan Bilgiç (Boluspor)

7 yorum yapılmış

  • SGltekin 3 Eylül 2023 • 19:59

    İçimde bir his diyor ki bu Takım bu sene bu ligde tutanamayacak ligin üçüncü haftasında T.direktör değistir göreceksiniz ligin onuncu haftasında son sırada yer alacağız Takım da Futbol yok Golcü yok her maçımıza sadece yenilmemek için çıkıyoruz oynanan Futbol bunu gösteriyor eğer Gol yersek zaten beraberlik bile hayal Futbol oynanıyor

  • Bolu14 3 Eylül 2023 • 21:42

    Kale defans iyi fakat ercan bildigin caner erkin cok itiraz ediyor ilginc sari kart ile maçı bitiriyor. Orta saha çok yumuşak kalıyor. Oğuzun Eray dan farki yok. Kayamba bi gün iyiyse bi gün kötü. Iyiki Lanel ile ikisi gitmedi başka takıma. Berk iyi topçu ama şu an güçsüz.

  • Bolu14 3 Eylül 2023 • 21:47

    Diarrassouba ısrar edilmeli yaşı çok genç ama takım maç kazanamazsa ısrar neye yarar. Forvet furkan altyapı ama kusura kalmasının kendini gelistirmezse 3 ligde zor oynar. Adel sanirsin poepon ama bal yapmayan arı. Ankaragucunden gelen yabancı hazır değil ki oynatilmiyor.

  • Bolu14 3 Eylül 2023 • 21:49

    Bi tane agresif bi tanede oyunu yönlendirecek sürekli al ver yapmayacak bi orta saha sart. İmkan olursa bi de golcü eğer gücümüz yetmez golcü alamazsak Lütfü hoca her maç öncesi dua etmeli golculerimiz gol atsın topu doksana taksın diye belki gol atarlar.

  • Bolu14 3 Eylül 2023 • 21:52

    İşin esprisi Allah Lütfü hocamıza hayırlı bir ömür versin. Fakat bu nokta atış orta saha golcu futbolcuları almaz isek işimiz Allaha ve karşı tarafın hatasına bakar. Kolay değil Allah Savaş başkan ve ekibine sabır versin. İnşallah pes edip gitmezler.

  • Bolu14 3 Eylül 2023 • 21:55

    Super lig bi hayal . Ruyada bile süper lige çıksan inanman. Bu ligden düşmeyelim. Fakat yıllardır bu ligdeyiz sonuç başarı ne tartışılır. Futbolcu mu yetiştiriyoruz alt yapı hayır. Ne yaptık bu ligde 3-4 Play of ve bir sürü borc. Uzun vadeli takım kurulmaz altyapıya önem verilmemeye

  • Bolu14 3 Eylül 2023 • 21:56

    devam edilirse bu sene olmasa seneye eninde sonunda bu ligden düşeriz. İnşallah böyle bir durum olmaz yoksa bir daha asla çıkamayız.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.