BOLUSPOR YILDIZ OYUNCU İLE 2021 YILINA KADAR UZATTI

13/09/2018
13
EYL
2018

Boluspor geçtiğimiz yıl Fenerbahçe'den transfer ettiği Melih Okutan ile 2021 yılına kadar sözleşme imzaladı.

Kırmızı beyazlı takımla iyi bir çıkış yakalayan ve bir çok takımın takip ettiği oyuncu 2020'de bitecek olan sözleşmesini 2021'e kadar uzattı. 

İmza töreninde ilk olarak söz alan Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı; “Bugün geçen sene Fenerbahçe’den almış olduğumuz Melik Okutan kardeşimizle tekrar bir mukavele yenileyeceğiz. 1 sene kalan sözleşmesini 3 yıla uzattık. Melih ile 3 yıllık bir sözleşme süremiz olacak. Kendisi geçen sene büyük umutlarla almıştık. Sağ olsun geçen sene takımımızda iyi bir ivme yakaladı ve şuanda da beni çok mutlu eden Ümit Milli takımımızın kaptanı oldu. Bu bizim için müthiş bir olay. Ben bu konuda da Melih Okutan ile gurur duyuyorum. Böyle futbolcularımızın milli takımda kaptan olması hem kulübümüz açısından hem Bolu açısından çok büyük değer” dedi.

 

Çarıkcı’nın ardından söz alan Melih Okutan, Boluspor ile sözleşme uzattığı için mutlu olduğunu kaydederek; “Başkanıma, yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Benimle tekrar sözleşme imzaladıkları için. Buradan olmaktan dolayı çok mutluyum. Kulübümle yeni bir sözleşme yaptık. Bundan dolayı da çok mutluyum. Benim bu çıkışıma vesile olan Boluspor kulübüme çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu seneye de çok iyi başladık. 4’te 4 ile başladık. Umarım böyle devam eder. Bizde bu seneki hedeflerimize ulaşırız” şeklinde konuştu

 

 

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.