BOLUSPOR YENİDEN BAŞLAMAK İSTİYOR

01/02/2019
01
ŞUB
2019

Spor Toto 1. ligde aksiyonlu bir ilk yarı geçiren Boluspor 2. yarıda iki maçı geride bırakırken yeniden bir başlangıç yapmak istiyor.

Lige 7 galibiyet 2 beraberlik ile başlayan ancak devre sonuna kadar galibiyeti unutan Boluspor ikinci yarının ilk iki maçından bir mağlubiyet birde galibiyet çıkarttı. Teknik direktör değişimi, ara transfer dönemi derken yeni umutlara yol açan Boluspor Ümraniyespor maçı ile yeni bir bşlangıç yapmak istiyor. Teknik direktör Orhan Kaynak ve iki yeni yabancı transferle sezon başı yaptığı başlangıcı yapmak isteyen kırmızı beyazlılar Bolu'daki son çalışmasını yaparak cumartesi günü oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. 

YENİ TRANSFERLER İLK ANTRENMANDA

Teknik Direktör Orhan Kaynak yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, ısınmanın ardından 5'e 2 pas çalışması ve taktik antrenmanı gerçekleştirildi. Antrenman sprint ve stretching ile sona erdi. Yeni transferlerimiz Vukadin Vukadinovic ve Matic Fink, takımla birlikte ilk kez antrenmana çıktı. Bu oyuncuların Ümraniyespor maçında forma giymeleri bekleniyor.    

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.