Boluspor, vites yükseltti

07/02/2012
07
ŞUB
2012

Kırmızı-beyazlılar zorlu Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Günü çift idmanla tamamlayan Boluspor, sabah salonda çalışırken, akşam ise taktiksel çalışma yaptı. 
 
Haftanın ikinci gününde Boluspor, hafta sonu sahasında oynayacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarına devam etti. Günü çift idmanla tamamlayan kırmızı-beyazlılar, sabah salonda çalışırken, akşam taktiksel çalışma yaptı. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçına tam kadro hazırlanan kırmızı-beyazlı ekibimizde sakatlığı geçen M.Sercan Türkeri takımdan ayrı düz koşu yaptı. 
 
Antrenmana düz koşuyla başlayan kırmızı-beyazlılar, açma-germe hareketlerinden sonra teknik direktör Özcan Kızıltan nezaretinde kontrol pas ve dar alanda pas çalışması yaptı. Çalışmanın diğer bölümünde ise taktiksel yarım saha çift kale maç yapan kırmızı-beyazlıların moralli ve istekli oldukları gözlerden kaçmadı. Taktiksel çalışmada sık sık oyunu durduran ve sahada ne yapmaları gerektiğini söyleyen Kızıltan “Aferim çocuklar. Sizlerle gurur duyuyorum” diyerek zorlu Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı öncesi oyuncularına moral vermeyi de ihmal etmedi. Antrenman soğuma hareketleriyle sonlandırılırken, kırmızı-beyazlılar yarın yapacağı çalışmayla hazırlıklarını sürdürecek.     
Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.