BOLUSPOR URFASPOR MAÇININ ARDINDAN

27/08/2023
27
AĞU
2023

Trendyol 1. Lig’in 3. haftasında Boluspor, konuk ettiği Şanlıurfaspor’la 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından iki takım teknik direktörü düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Trendyol 1. Lig 3. haftasında ASTOR Enerji Şanlıurfaspor ile 1-1 berabere kalan Boluspor'un teknik direktörü Turgay, ilk yarıda oynadıkları oyunu sürekli hale getirmeleri halinde daha iyi olacaklarını söyledi.

Altay, maçın ardından düzenlenen toplantıda, amaçlarının 3 puan olduğunu belirterek, maçada iyi başladıklarını, oyunu domine ettiklerini, istedikleri pozisyonları da yakaladıklarını söyledi.

İkinci yarıda basit bir pozisyonla gol yediklerini anlatan Altay, "İlk yarıdaki oyunumuz bu ligi domine edecek bir oyun. Arkadan gelen oyuncuların fiziksel olarak hazırlanmasıyla daha güçlü olacağız. Oyunu daha kontrol edilebilir hale getirmeliyiz. İlk yarıdaki oyunumuzu sürekli hale getirirsek, aynı zamanda da elimize geçen fırsatları kullanırsak daha iyi olacağız." dedi.

Ligin uzun bir maraton olduğunu ifade eden Altay, "Ben önümüzdeki hafta takımın biraz daha hazır olacağını düşünüyorum." diye konuştu.

- ASTOR Enerji Şanlıurfaspor cephesi

ASTOR Enerji Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Zafer Turan ise "Zor bir deplasman, zor bir maç olacağını tahmin ediyorduk." dedi.

Turan, maça iyi başlayamadıklarını ifade ederek, "Bir türlü ilk yarı istediğimiz oyunu tutturamadık. İkinci yarı soyunma odasında biraz oyunsal anlamda bir şeyleri düzeltmemiz gerektiğini konuştuk. Oyuncuları burada geri bildirimi iyi yaptılar. Çıkarmamız gereken dersleri çıkaracağız." şeklinde konuştu.

Ligde alınan her puanın önemli olduğunu anlatan Turan, "Bu maçların artı ve eksilerini cebimize koyacağız. Çıkartmamız gereken dersleri çıkartacağız. Önümüzdeki Erzurumspor maçına en iyi şekilde hazırlanacağız." dedi.

6 yorum yapılmış

  • merkesler 27 Ağustos 2023 • 22:48

    liğ uzun maratonda sen görmeden gidersin büyle giderse

  • Altay 27 Ağustos 2023 • 23:38

    Bolusporun başına hoca mı yoksa patron mu maç oynanırken eli cebinde olduğuna göre patron kaliteli futbolcular transfer yapıldı hoca da kaliteli olmalı emeklere yapılan masraflara yazık

  • S14 28 Ağustos 2023 • 07:53

    Biz hanki maçı seyretik ikinci yarı hiç pozisyon yok adamlar penaltı atsa kendi evimizde gene puansiz kalacaktık bu Posmac da tam bir saatli bomba ne zaman ne yapacağı belli olmuyor Futbol adına Takımda hiç bir şey yok

  • ErtugrulSahnoglu 28 Ağustos 2023 • 14:05

    Tüm Boluspor sevdalılarına merhabalar. Şu anda birincil sıkıntımız stoperler oyun kurmaya çalışıyor ama topu stoperlerden alıp üçüncü bölgeye taşıyabilecek bir oyuncu ( Tugay Kaçar) vs gibi YOK. Böyle olunca da kaleci ve stoperler arasında top dönüp dolaşıp duruyor. Rakip savunmada yerleşiyor, biz havanda su dövüyoruz. İkinci husus Adel ve Oko iki santrafor alınmış. Matematik te 0,5+0,5 =1 tam yapar ama futbolda böyle olmuyor. Adel ve Oko bir santrafor yapma

  • Ayhankaplan 28 Ağustos 2023 • 16:58

    Seyirci bu kadroya ve hoca ya gelmez.. Forvetsiz bu lig ızdırap bjk nin gençleri alın bariii

  • MehmetAli 28 Ağustos 2023 • 17:45

    hocam biraz gerçekçi olmalısın halen yapacağız edeceğiz çalışacağız üç hafta geçti diğer takaımların maçlarını seyretmeni isteriz ben oynattığın oyundan utanç duyuyorum bolu amatörden oyuncular oynasa bundan hırslı bundan düzgün top oynar boluya gelen hocalar dibe vurmadan ayrılmıyor beceriniz bu kadarsa yılların BOLUSPORUNU sahasında bile aciz oynar hale getirmeyiniz erken gitmekte bir erdemliktir bizi daha fazla üzme

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.