Boluspor U15'in dört dörtlük futbolu devam ediyor

11/02/2014
11
ŞUB
2014

Boluspor U15 takımı, Coca-Cola Bölgesel Gelişim U15 Liginde Tavşanlı Linyitspor’u konuk etti. Ligde başarılı sonuçlar alan kırmızı beyazlılar, haftayı 4 gol 3 puanla kapattı.

Boluspor U15 takımı ligin ikinci yarısının son maçında Tavşanlı Linyitspor ile karşılaştı. Karşılaşmaya hızlı başlayan Boluspor U15 takımı, 2’nci dakikada Kutay defansın arkasına sarkarak rakipten önce davranıp takımını öne geçirdi. Golden sonra Boluspor farkı açmak isterken, 7’nci dakikada Hazar takımının adına ikinci golü atıp skoru 2-0'a getirdi. Bu dakikaların ardından ilk yarıda birçok gol pozisyonu bulan taraf olan Boluspor olurken, kırmızı beyazlılar, bu pozisyonlardan sonuç alamadı. İlk yarıyı Boluspor U15 takımı 2-0 önde kapadı.

 

 

İkinci yarıya gol için başlayan Boluspor U15 takımı Hazar ile 57’nci dakikada skoru 3-0’a getirdi. Karşılaşmada skoru bulan taraf olan kırmızı beyazlılar rahat bir oyun ortaya koydu. Günün golcüsü Hazar, 65’nci dakikada durumu 4-0 getiren golü kazandırdı. Boluspor U15 takımı, akademi liginde Tavşanlı Linyitspor maçına çıkmadan 42 puanı olan kırmızı beyazlılar, ligin ikinci yarısının son maçını da kazanıp 16 hafta sonunda 15 galibiyet bir mağlubiyetle 45 puan topladı. Boluspor U15 takımı ligin üçüncü yarısı için tüm avantajları eline alarak 3’ncü yarı karşılaşmalarını evinde oynamaya hak kazandı.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.