BOLUSPOR U-15 ŞAMPİYONAYA KÖTÜ BAŞLADI

02/05/2014
02
MAY
2014

Nike Premier Cup 2014 şampiyonası ilk maçları oynandı. Günün ilk maçını oynayan Boluspor U15 takımı, turnuvanın güçlü ekiplerinden FK Austria Wien takımı ile karşılaştı. Kırmızı beyazlılar, şanssız bir yenilgi alırken maçın hakemlerinin etkisinin de oyuna yansıdığı göründü.

Boluspor U15 takımı, şampiyonanın ilk maçında FK Austria Wien takımı ile karşılaştı. Saat  12:00’de başlayan karşılaşmada  kırmızı beyazlılar, oyuna kontrollü  başlarken her iki takımda ilk 10 dakikada karşılıklı ataklarla pozisyon arasa da iki takımda birbirine üstünlük sağlayamadı. FK Austria Wien takımı, ev sahibi olduğu için maçın hakemlerinin de tutumu bariz olarak ortaya çıktı. Kırmızı beyazlı takıma tereddütsüz sarı kartlar göstererek Boluspor U15 takımının direnci kırıldı. Rakibin sert hareketlerini görmezden gelen maçın hakemleri FK Austria Wien takımına maç içinde avantaj sağladılar.  

Rakibine pozisyon vermemek için oyunu orta sahada kontrol etmek isteyen Boluspor U15 takımı, kalesindeki ilk golü duran top organizasyonunda gördü. FK Austrİa Wien takımı kullandığı serbest atışta kale önünde oluşan karambol de kırmızı beyazlı defans oyuncuları topu uzaklaştırmaya çalışırken boşta kalan topu FK Austrıia Wien takımı oyuncusu boş kaleye topu gönderdi. FK Austrıia Wien takımı kırmızı beyazlılar karşısında 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla tamlandı.

 

İkinci yarıda beraberlik sayısı için rakip kaleye giden Boluspor U15 takımı, bulduğu pozisyonlardan sonuç alamadı. FK Austria Wien takımı, oyunu geride kabul ettiği anlarda Boluspor atağında topu kapıp çabuk oynaması ile kontra atağa çıkarken bu pozisyonda kırmızı beyazlı defansı eksik yakalayınca maçta ikinci gol geldi. Boluspor turnuvanın ilk maçında 2-0 geriye düştü. Hakemlerin sarı kartları ile de direnci tamamen kırılan Boluspor U15 takımı, ilk maçını mağlubiyetle tamamladı.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.