BOLUSPOR TRANSFERİ SÜPER BİR GOLCÜ İLE KAPATACAK

04/02/2024
04
ŞUB
2024

Trendyol 1. ligin 2 yarısında oynadığı 4 maçta 10 puan toplayarak 2. devreye en etkili başlayan ekiplerden olan Boluspor ara transferi iyi bir golcü ile kapatmayı düşünüyor. 3 haftadır kaliteli bir santrafor için arayışlarını sürdüren Boluspor, etkili bir isim ile devre arası transferi sonlandıracak.

Ligin ara transfer döneminin en aktif ekibi olan Boluspor, tam 7 oyuncuyu kadrosuna kattı. Hocanın istediği hemen hemen her ismi alan ekibimiz hedefini play-of'tan öteye ""süper lig" olarak belirledi. Gemileri tamamen yakan başkan Savaş ve ekibi listesindeki golcü oyuncuları Keçiörengücü maçı sonrası tek tek aramaya başladı.

Play-Of potasına girerek hedefi artık "SÜPER LİG" olarak belirleyen kırmızı beyazlılar iyi bir golcü ile ara transferi sonlandırmak istiyor. Süper ligden bu ligi bilen bir santrafor ile masaya oturan Boluspor bir iki gün içinde o oyuncuyu Bolu'ya getirerek sözleşme imzalamayı hedefliyor. Ligin kalan maçlarında Süper ligi sonuna kadar kovalamak isteyen Boluspor gemileri yakmış durumda.  

Boluspor yönetimi o ismi ikna edemezse alternatif isimlere yönelecek. 

ETIKETLER

3 yorum yapılmış

  • Muzaffereltek 4 Şubat 2024 • 15:36

    Başkanım iyi gidiyor, Boluspor kazandıkça,hem kulüp,hemde oyuncuların değeri artar,bunu antrenör ve oyunculara sık sık hatirlatilmali,iç sahada seyircinin devamı içinde yenilikler getirilmeli,mutlaka takım misafir takımı yenmeli bu seyirci artırır.

  • Ynetim 4 Şubat 2024 • 16:50

    Ligde hiç oynamayan yada az süre oynayan hiç gol atamayan veya birilerinin hatırına santrafor alınacaksa hiç alınmasın defans oyuncuları yeter

  • Mudurnulu 5 Şubat 2024 • 08:21

    gaz gelip te oyuncu almayın alt yapı da oyuncularla ya da potansiyeli oyuncu tercih edin gördük 2 sene önce takım maaşlarını ödeyemeyecek durum vardı Tanju başkan el atmasa bolu küme den düşüyordu yani sosyal medya da takım yönetmeyin borçları bitirin mali durum düzeltin başarı gelir otomatik

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.