BOLUSPOR TRANSFER KOMİTESİ İÇ TRANSFER İÇİN GECE MESAİSİNDE

16/08/2020
16
AĞU
2020

Yeni teknik direktör Ahmet Taşyürek'in Bolu'ya gelerek sahaya çıkması ile birlikte iç transfer görüşmeleri de başladı. Kırmızı beyazlı ekibin transfer komitesi bu gece tesislerde teknik direktör Ahmet Taşyürek ile birlikte iç transferde kalacak oyuncularla tek tek masaya oturmaya başladılar. 

Kulübe yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre kırmızı beyazlı transfer komitesi ilk olarak Rydell Poepon, Mustafa Durak ve Burak Bekaroğlu ile masaya oturdu. 3 oyuncununda yönetime olan olumlu tavrı sonrası Boluspor yönetiminin eli rahatlarken, bu oyunculardan Rydell'in hem alacaklarından indirime gitmesi hem de sözleşmesinde yazan ücretinde indirime gitmesi transfer komitesinin büyük bir yükten kurtardı. 

REYDELL POEPON'DAN BÜYÜK JEST

Boluspor ile sözleşmesi devam eden tecrübeli golcü ile devam etmek isteyen Taşyürek'in talebi doğrultusunda golcü oyuncu ile yapılan ilk görüşmede Rydell Poepon'un alacaklarının bir bölümünden feragat ettiği ve devam eden sözleşmesi nedeniyle bu sezon alacağı ücretten yüzde 50'ye yakın indirime gittiği öğrenildi.  Ahmet hocanın yeni sezonda takımda görmek istediği bu oyuncu ile masaya oturan Boluspor transfer komitesi zorlu geceye moralli başlarken, diğer oyuncularlada tek tek masaya oturdukları öğrenildi.  

YÖNETİMDEN RYDELL'E TEŞEKKÜR

Rydell Poepon'un bu jestinden dolayı yönetimin golcü oyuncunun tavrı ve iyi niyetinden dolayı kendisine teşekkür ettiği öğrenilirken, Mustafa Durak ve Burak Bekaroğlu içinde yeni sezon için takımda kalacak ilk isimler olduğu öğrenildi. Sözleşmeleri devam eden bu oyuncularında alacaklarında indirime gittikleri ve Rydell gibi yönetime gereken olumlu cevabı verdikleri, 2020-2021 sezonu için gerekli indirimleri yapacakları gelen duyumlar arasında. 

 BİR TARAFTAN İÇ TRANSFER, DİĞER TARAFTAN DIŞ TRANSFER

Kulüpte yoğun bir çalışma gerçekleştiren transfer komitesinin teknik direktör Ahmet Taşyürek'in raporu doğrultusunda iç transferi bitirip dış transfer de de bazı oyuncularlada temasa geçtikleri öğrenildi.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.