Boluspor TFF'den ulusal lisansı aldı

12/08/2013
12
AĞU
2013

Boluspor yeni sezon öncesi TFF'nin değerlendirmesi ile ulusal lisans almaya hak kazanan 8 takımın içinde yer aldı. Manisaspor, Adana Demirspor, Adanaspor, Boluspor, Göztepe, Altay, Denizli Belediyespor ve Giresunspor kulüpleri ulusal kulüp lisansı almaya hak kazandı.
 
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kulüp Lisans Kurulu yaptığı değerlendirme sonucunda Manisaspor, Adana Demirspor, Adanaspor, Boluspor, Göztepe, Altay, Denizli Belediyespor ve Giresunspor'a ulusal kulüp lisansı verdi.
 
TFF'den yapılan açıklamada, 2011'in ocak ayında hayata geçirilen Ulusal Kulüp Lisans Sistemi kapsamında yapılan değerlendirmelerde son aşamanın tamamlandığı ve 8 kulübün daha ulusal kulüp lisansı almaya hak kazandığı belirtildi.
 
Futbolda en üst 3 lig olan Spor Toto Süper Lig, PTT 1.Lig ve Spor Toto 2. Lig'deki kulüpler için verilen 30'ar günlük iki ek süre içerisinde yapılan başvuruların, "hukuki, sportif, altyapı, personel ve mali Kriterler" üzerinden denetlendiği ve mali yapılarının uygun olduğu 8 kulübe lisans verildiği ifade edildi.
Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.