BOLUSPOR TECRÜBELİ OYUNCU İLE YOLLARINI AYIRDI

12/09/2023
12
EYL
2023

Boluspor kulübü geçtiğimi günlerde transfer ettiği tecrübeli futbolcu Cenk Ahmet Alkılıç ile yollarını ayırdı. Teknik direktör yalçın Koşukavak yaptığı açıklamada "Cenk’in oynayacağı pozisyonda da çok oyuncu vardı. Medeni bir şekilde yollarımızı ayırdık" dedi.

Takımdan ayrılan Cenk Ahmet’e ilişkin Boluspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak yaptığı açıklamada “Biz mevki anlamında Cenk’in oynayacağı pozisyonda da çok oyuncu var. Cenk de bunu gördü. Cenk’in beklentileri oynamaktı. Çok tecrübeli bir oyuncu. 36 yaşına geliyor. Tabi bizim o mevkilerde çok oyuncumuz olduğu, stoperi de alınca Nabi’yi sağbek falan kullanmak istedik. O da medeni bir şekilde böyle bir talepte bulundu. İki taraf için de hayırlı olur inşallah. Çocuğun mali bir yükü de yok. Bana söylenene göre aldığı parayı da iade etmiş. Bence iki taraf açısından da olması gereken bir şey olmuş diye düşünüyorum” dedi. 

Cenk Ahmet Alkılıç ise sosyal medyadan bir açıklama yaptı. 

Resim

3 yorum yapılmış

  • ibrahim 12 Eylül 2023 • 19:34

    Bizde sana teşekkür ederiz,koca yürekli,temiz ahlak sahibi,örnek sporcu,güzel insan. Bu davranışın sonucu seni daha çok sevdik.

  • YEFE 13 Eylül 2023 • 10:17

    Ne kadar plansız transferler yapıldığının gerçeği. Dünde lüzumsuz stoper alındı. Ekonomik sıkıntısı olan kulübün bu transferleri yapma lüksü yok. Az ve öz transfer yapılmalı alt yapıyla desteklenmeli. Diarrasuba gibi gençler çoğaltılmalıdır. Altyapıya yeni ve gelecek vaadeden oyuncular kazandırılmalıdır.

  • KOCARES14 13 Eylül 2023 • 18:32

    Cenk Ahmet her şey için teşekkürler iyi ahlak iyi sporcu bu bundan sonraki futbol yaşantında başarılar dilerim her şeyin hayırlısı olsun bundada bir hayır bardır başarılar dilerim

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.