Boluspor tarih yazmaya devam ediyor

08/12/2013
08
ARA
2013

Boluspor Boluspor olalı bu kadar olmadı. Sezon başında hedef ilk altı diyerek göreve gelen yeni yönetimle lige başlayan Boluspor adeta dibe vurdu.

Yaptığı transferlerle taraftarını adeta kahreden Boluspor, son olarak sahasında İstanbul BŞB'ye 4-0 yenilerek hedef sadece ligde kalmak olarak belirlendi. Geçen hafta düşme potasına giren ekibimiz bu sonuçla kendini iyice ateşe attı.

Ligde bu sezon oynadığını 15 hafta sadece 15 puan toplayan Boluspor pazar akşamı 16. maçına çıktı. Geçen hafta yeni teknik direktör Besim Durmuş ile ilk maçına çıkan Boluspor konuk ettiği İstanbul temsilcisinden sahasında 4 gol yiyerek, adeta taraftarını kahretti. Oldukça soğuk bir havada ve bomboş tribünlere oynanan maçta hiç bir varlık gösteremeyen ekibimiz kaleisnde tam 4 gol gördü. İki kez direğe takılarak bir ara umutlanan Boluspor'da Cemil kırmızı kart görerek ekibimiz 2. yarının büyük bir bölümünü 10 kişi oynamak zorunda kaldı.

Maçı izleyen az sayıdaki Boluspor taraftarı yönetimi istifaya davet ederken, zaman zaman oyuncular aleyhine tezahüratlarda bulundu. 16 maçta 15 puan toplayabilen Boluspor ligde son 4 sıradaki yerini koruyor.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.