BOLUSPOR TARAFTARLARI SEFERBERLİK İLAN ETTİ

27/04/2022
27
NİS
2022

Boluspor'da baş döndüren gelişmeler yaşanırken, başkan Abdullah Abat'ın istifası sonrası Boluspor taraftarları ve camia son 4 maçı beklemeye başladı.

Ligde kalan maçları kazanarak lige tutunmaya çalışacak olan Boluspor'da Adanaspor maçı öncesi adeta seferberlik ilan edilmiş durumda. Bolu belediye Başkanı tanju Özcan'ın hem mevcut yönetim ile hem de eski başkanlarla bir araya geleceği açıklandı. Taraftar grupları ile de toplantı yapacağını belirten Özcan "Bu durumda Boluspor'a kim faydalı olacaksa oturup konuşacağız, mevcut durumdan kurtulmak için çaba sarfedeceğiz" dedi. 

Kırmızı beyazlı taraftar grupları da yaşanan gelişmeler sonrası sosyal medyadan birlik beraberlik mesajları vermeye başladılar. Boluspor için kalbi atan bir çok Bolulu ve sporseverlerin kalan maçlarda Boluspor'a tam destek vereceği, ilk iç saha maçı olan Samsunspor karşılaşmasında birlikteliğin sağlanacağı ifade edildi. Sosyal medya hesaplarından sürekli paylaşım yapan kırmızı beyazlı taraftarlar "Ölmek var düşmek yok" sloganı ile camiaya ve Bolu'ya birlik beraberlik mesajları vermeye başladılar.    

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.