BOLUSPOR TARAFTARINDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

30/05/2022
30
MAY
2022

Boluspor Olağan Kongresi'nde Boluspor taraftarı Bahadır Tandoğan tüm camiaya örnek bir davranış sergileyerek takıma 50 bin lira bağış yaptı.

Gergin anların yaşandığı Boluspor Olağan Kongresinde Bahadır Tandoğan isimli Boluspor taraftarı kürsüye çıkarak tüm camiaya örnek olacak bir davranış sergiledi. Kongrenin sonunda dilek ve temenniler kısmında söz alan Bahadır Tandoğan, Boluspor'un mali açıdan zor bir dönemden geçtiğini belirterek, Boluspor'a gönül veren herkesin bu zorlu dönemde takıma sahip çıkması gerektiğini belirtti. Tandoğan birlik ve beraberlik için ilk ateşi kendi yakmak istediğini ifade ederek Boluspor'a 50 bin TL bağışladığını söyledi. Tandoğan'ın birlik beraberlik dolu konuşması ve yaptığı bağış kongre üyeleri tarafından uzun süre alkışlandı.

7 yaşından beri Boluspor tribününde yer aldığını vurgulayan Bahadır Tandoğan, Boluspor camiasını birlik ve beraberlik içinde görmeyi çok arzuladığını, kendisinin bir ateş yakarak Boluspor'u el birliği ile başarı dolu günlere taşımak istediğini belirtti. 

TVBOLU

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.